Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: suellen lima Songtekst: um rio à atravessar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: suellen lima - um rio à atravessar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van um rio à atravessar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van suellen lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van suellen lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals um rio à atravessar .

Origineel

Estou diante do Jordão, tenho este rio pra atravessar. águas profundas e correntes furiosas. Estou diante do Jordão, o Senhor vai abrir pra eu passar. mas gigantes me esperam nesta guerra. não vou recuar porque. Quarenta anos esperei, eu sofri, chorei. batalhas e desertos eu venci pra chegar aqui. (*) E agora não vou desistir Canaã eu vou conquistar. o Senhor já entregou em minhas mãos. Coro. Eu tomo posse do que é meu. da promessa de Deus, da terra que mana leite e mel. Eu tomo posse do que é meu da bênção de Deus. eu não abro mão do que Ele prometeu. Posso olhar para traz e ver que o rio não existe mais e os gigantes não me impediram de chegar. agora posso entender que para ver é preciso crer. agora posso ver o que Deus reservou pra mim. (*) Voltar. o Coro no Final. Final. Minha Canaã eu vou conquistar

 

Vertaling

Ik sta voor de Jordaan, ik moet deze rivier oversteken. Diepe wateren en woeste stromingen. Ik sta voor de Jordaan, de Heer zal hem openen zodat ik kan oversteken. maar er wachten reuzen op me in deze oorlog. Veertig jaar heb ik gewacht, ik heb geleden, ik heb gehuild. Gevechten en woestijnen heb ik overwonnen om hier te komen. En nu geef ik Kanaän niet op, ik zal het veroveren. De Heer heeft het al in mijn handen gegeven. Koor. Ik zal bezit nemen van wat van mij is, de belofte van God, het land vloeiend van melk en honing. Ik neem bezit van wat van mij is, van Gods zegen. Ik geef niet op wat hij beloofd heeft. Ik kan terugkijken en zien dat de rivier niet meer is en dat de reuzen mij niet hebben tegengehouden. nu kan ik begrijpen dat zien nodig is om te geloven. nu kan ik zien wat God voor mij in petto heeft. (*) Kom terug. het Koor aan het eind. Het einde. Mijn Kanaän zal ik veroveren