Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sugababes Songtekst: just don't need this

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sugababes - just don't need this ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just don't need this? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sugababes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sugababes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just don't need this .

Origineel

Look across the room. I see some guy. Steaming over me. He's smirking sleazy. Probably be older than daddy. Since you smiled. My expression has changed. Come any closer. Things will be constrained. I walk pass looking good. Doesn't give you the right. To put that hand where you think that you should. Not this girl, not this world. Just step off, had enough. You're no good, I'm no fool. I just don't need this. Not this girl, not this world. Just step off, had enough. You're no good, I'm no fool. I just don't need this. I don't want any man to tell me what to do. Anyone to say to me my feelings are not true. For your information. I maintain my station. Feel so incredible. Don't need no man to tell me where yo go. Cos this is all you know. Not this girl, not this world. Just step off, had enough. You're no good, I'm no fool. I just don't need this. Not this girl, not this world. Just step off, had enough. You're no good, I'm no fool. I just don't need this. I'll go wherever I know that you won't go. I don't have to tango with your ego. And it's just because I said so. They way I'm feeling now is mental. The problem first starts in your dentail. I can't believe they let you in 'dis place. But have they seen the look on your face. Not this girl, not this world. Just step off, had enough. You're no good, I'm no fool. I just don't need this. Not this girl, not this world. Just step off, had enough. You're no good, I'm no fool. I just don't need this. Not this girl, not this world. Just step off, had enough. You're no good, I'm no fool. I just don't need this. Not this girl, not this world. Just step off, had enough. You're no good, I'm no fool. I just don't need this.

 

Vertaling

Kijk door de kamer. Ik zie een kerel. Stomdronken over me heen. Hij grijnst slonzig. Waarschijnlijk ouder dan papa. Sinds jij lachte. Mijn uitdrukking is veranderd. Kom dichterbij. Het zal beperkt worden. Ik loop er goed uitziend voorbij. Dat geeft je nog niet het recht. Om die hand te plaatsen waar je denkt dat je moet. Niet dit meisje, niet deze wereld. Stap gewoon af, had genoeg. Je bent niet goed, ik ben niet gek. Ik heb dit gewoon niet nodig. Niet dit meisje, niet deze wereld. Ga weg, ik heb er genoeg van. Je deugt niet, ik ben niet gek. Ik heb dit gewoon niet nodig. Ik wil niet dat een man me vertelt wat ik moet doen. Dat iemand tegen me zegt dat mijn gevoelens niet waar zijn. Voor uw informatie. Ik blijf op mijn post. Voel me zo ongelooflijk. Ik heb geen man nodig om me te vertellen waar ik heen moet. Want dit is alles wat je weet. Niet dit meisje, niet deze wereld. Stap er gewoon af, ik heb er genoeg van. Jij bent niet goed, ik ben niet gek. Ik heb dit gewoon niet nodig. Niet dit meisje, niet deze wereld. Ga weg, ik heb er genoeg van. Je deugt niet, ik ben niet gek. Ik heb dit gewoon niet nodig. Ik ga waar ik weet dat jij niet gaat. Ik hoef de tango niet te dansen met jouw ego. En het is alleen omdat ik het zeg. De manier waarop ik me nu voel is mentaal. Het probleem begint eerst in je darmen. Ik kan niet geloven dat ze je hier binnen hebben gelaten. Maar hebben ze de blik op je gezicht gezien. Niet dit meisje, niet deze wereld. Ga weg, ik heb er genoeg van. Je deugt niet, ik ben niet gek. Ik heb dit gewoon niet nodig. Niet dit meisje, niet deze wereld. Ga weg, ik heb er genoeg van. Je deugt niet, ik ben niet gek. Ik heb dit gewoon niet nodig. Niet dit meisje, niet deze wereld. Ga weg, ik heb er genoeg van. Je deugt niet, ik ben niet gek. Ik heb dit gewoon niet nodig. Niet dit meisje, niet deze wereld. Ga weg, ik heb er genoeg van. Je deugt niet, ik ben niet gek. Ik heb dit gewoon niet nodig.