Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sugababes Songtekst: lush life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sugababes - lush life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lush life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sugababes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sugababes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lush life .

Origineel

Chorus. Lush life. Takes away the time. Lush life. Takes away the time. Take one step at a time. Boy I'm still in my prime. I want the lush life. A little base is what I want. Need a finer place to do my thang. I want no boys holding me back. Coz once I get there, there's no turning back. So don't be steppin to me. Don't need no one to choose me. (Don't need to one abusing me). Chorus. Lush life. Takes away the time. Lush life. Takes away the time. Take one step at a time. Boy I'm still in my prime. I want the lush life. I know exactly what I want. Supply the beat and we'll do our thing. You may say it's all in my mind. To me it's the lush life. Although it may take some time. So don't be steppin to me. Don't need no one to choose me. (Don't need to one abusing me). Chorus. Lush life. Takes away the time. Lush life. Takes away the time. Take one step at a time. Boy I'm still in my prime. I want the lush life. Can't wait until the morning. Gotta see what I get for me. Gotta come onto the summer. Look at me coz I can work it. Chorus. Lush life. Takes away the time. Lush life. Takes away the time. Take one step at a time. Boy I'm still in my prime. I want the lush life.

 

Vertaling

Refrein. Weelderig leven. Neemt de tijd weg. Het weelderige leven. Neemt de tijd weg. Neem een stap tegelijk. Jongen, ik ben nog in de bloei van mijn leven. Ik wil het weelderige leven. Een beetje basis is wat ik wil. Ik heb een mooiere plek nodig om mijn ding te doen. Ik wil geen jongens die me tegenhouden. Want als ik daar eenmaal ben, is er geen weg meer terug. Dus loop me niet voor de voeten. Ik heb niemand nodig om mij te kiezen. (Don't need to one abusing me). Refrein. Weelderig leven. Neemt de tijd weg. Het weelderige leven. Neemt de tijd weg. Neem een stap tegelijk. Jongen, ik ben nog in de bloei van mijn leven. Ik wil het weelderige leven. Ik weet precies wat ik wil. Geef de beat en we doen ons ding. Je zou kunnen zeggen dat het allemaal in mijn hoofd zit. Voor mij is het het weelderige leven. Hoewel het wat tijd kan kosten. Dus stap niet op me af. Ik heb niemand nodig om mij te kiezen. (Don't need to one abusing me). Refrein. Weelderig leven. Neemt de tijd weg. Het weelderige leven. Neemt de tijd weg. Neem een stap tegelijk. Jongen, ik ben nog in de bloei van mijn leven. Ik wil het weelderige leven. Kan niet wachten tot de ochtend. Gotta zien wat ik krijg voor mij. Gotta komen op de zomer. Look at me coz I can work it. Refrein. Weelderig leven. Neemt de tijd weg. Het weelderige leven. Neemt de tijd weg. Neem een stap tegelijk. Jongen, ik ben nog in de bloei van mijn leven. Ik wil het weelderige leven.