Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sugababes Songtekst: one foot in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sugababes - one foot in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one foot in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sugababes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sugababes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one foot in .

Origineel

No need to call me friend. I understand what you meant back then. All your times into suspend. Between half-past seven to quarter-past ten. All you need in me to surpass. Negative energies that had you upset. My loving kept your heart in line. Standing on the border line. Bridge. All my time and you can have it all. (As long as I'm not home too late. we can even catch a movie it starts around 8). But you're playing games don't think I'll come when you call. Coz I'll be occupied with something else. Chorus. One foot in, one foot out. It ain't what I'm all about. Your love has got me spinning around. You take the love outta me. Keeping your distance baby. No more I will resist baby. Not just a fling you see. I'm not your fashion accessory. It's time your started to think of me. Of more than just your girl baby. Have I offended you?. Coz your friends can hear me talking to you. Maybe I've got some things to do. Call you up when I get through. Bridge. All my time and you can have it all. (As long as I'm not home too late. we can even catch a movie it starts around 8). But you're playing games don't think I'll come when you call. Coz I'll be occupied with something else. Chorus. One foot in, one foot out. It ain't what I'm all about. Your love has got me spinning around. You take the love outta me. Keeping your distance baby. No more I will resist baby. Chorus. One foot in, one foot out. It ain't what I'm all about. Your love has got me spinning around. You take the love outta me. Keeping your distance baby. No more I will resist baby. Chorus. One foot in, one foot out. It ain't what I'm all about. Your love has got me spinning around. You take the love outta me. Keeping your distance baby. No more I will resist baby. Chorus. One foot in, one foot out. It ain't what I'm all about. Your love has got me spinning around. You take the love outta me. Keeping your distance baby. No more I will resist baby. {fade out}.

 

Vertaling

Je hoeft me geen vriend te noemen. Ik begrijp wat je toen bedoelde. Al uw tijden in opschorting. Tussen half acht en kwart over tien. Alles wat je nodig hebt in mij te overtreffen. Negatieve energieën die je van streek maakten. Mijn liefde hield je hart in het gareel. Staande op de grenslijn. Brug. Al mijn tijd en jij mag het allemaal hebben. (Zolang ik niet te laat thuis ben. we kunnen zelfs een film pakken die begint rond 8). Maar je speelt spelletjes, denk maar niet dat ik kom als je belt. Omdat ik met iets anders bezig zal zijn. Refrein. Een voet erin, een voet eruit. Het is niet wat ik ben over. Jouw liefde laat me ronddraaien. You take the love outta me. Keeping your distance baby. Ik zal me niet meer verzetten, schatje. Niet zomaar een flirt, zie je. Ik ben niet je mode accessoire. Het wordt tijd dat je aan mij begint te denken. Aan meer dan alleen je meisje, schat. Heb ik je beledigd? Want je vrienden kunnen me horen praten tegen je. Misschien heb ik wat dingen te doen. Ik bel je als ik klaar ben. Brug. Al mijn tijd en jij mag het allemaal hebben. (Zolang ik niet te laat thuis ben. We kunnen zelfs naar de film, die begint rond 8 uur). Maar je speelt spelletjes, denk maar niet dat ik kom als je belt. Want ik zal met iets anders bezig zijn. Refrein. Een voet erin, een voet eruit. Het is niet wat ik ben over. Jouw liefde laat me ronddraaien. You take the love outta me. Keeping your distance baby. Ik zal me niet meer verzetten, baby. Refrein. Een voet erin, een voet eruit. Het is niet waar ik voor ben. Your love has got me spinning around. You take the love outta me. Keeping your distance baby. No more I will resist baby. Refrein. Een voet erin, een voet eruit. Het is niet waar ik voor ben. Your love has got me spinning around. You take the love outta me. Keeping your distance baby. No more I will resist baby. Refrein. Een voet erin, een voet eruit. Het is niet waar ik voor ben. Your love has got me spinning around. You take the love outta me. Keeping your distance baby. No more I will resist baby. {Fade out}.