Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sugababes Songtekst: shape

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sugababes - shape ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shape? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sugababes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sugababes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shape .

Origineel

I live my life in chains. Got my hands in chains. And I can't stick with the cards. That I got with a deal. Like this I must insist. That a girl's got more to do. Then be the way you think a woman should. I'm taking it into my own hands. In this man's land I can understand. Why I'm taking command. Had enough of stuff. And now it's time to think about me, me yeah. . And you can easily gamble your life away. Second after second. And day by day. You play the game or you walk away. It's a new turn on a blue day. And a cool deal of life for me. And it's all good. [Chorus]. I know that the spades are the swords of a soldier. I know that the clubs are weapons of war. I know that diamonds mean money for this art. But that's not the shape of my heart. [Verse 2:]. I've always played it safe nothing's ever safe. Give me the courage to back my own convictions. Every decision I make I pay it back and more. Now turn the cards and let them fall to me. Cos I don't need to play on with the hand that they have given me. I'll give it back cos it's not the way it has to be. . And you can easily gamble your life away. Second after second. And day by day. You play the game or you walk away. It's a new turn on a blue day. And a cool deal of life for me. And it's all good. [chorus]. I know that the spades are the swords of a soldier. I know that the clubs are weapons of war. I know that diamonds mean money for this art. But that's not the shape of my heart. [bridge]. That's not the shape. The shape of my heart. My heart. That's not the shape of my heart. And you can easily gamble your life away. Second after second. And day by day. You play the game or you walk away. It's a new turn on a blue day. And a cool deal of life for me. And it's all good. And you can easily gamble your life away. Second after second. And day by day. You play the game or you walk away. It's a new turn on a blue day. And a cool deal of life for me. And it's all good. [chorus]. I know that the spades are the swords of a soldier. I know that the clubs are weapons of war. I know that diamonds mean money for this art. But that's not the shape of my heart. I know that the spades are the swords of a soldier. I know that the clubs are weapons of war. I know that diamonds mean money for this art. But that's not the shape. The shape of my heart....

 

Vertaling

Ik leef mijn leven in ketenen. Mijn handen zijn geketend. En ik kan niet bij de kaarten blijven. Die ik kreeg met een deal. Zoals dit moet ik aandringen. Dat een meisje meer te doen heeft. Wees dan zoals je denkt dat een vrouw moet zijn. Ik neem het in eigen hand. In dit mannenland kan ik begrijpen. Waarom ik het commando neem. Ik heb genoeg van die dingen. En nu is het tijd om aan mij te denken, mij ja. . En je kan makkelijk je leven vergokken. Seconde na seconde. En dag na dag. Je speelt het spel mee of je loopt weg. Het is een nieuwe wending op een blauwe dag. En een gave deal van het leven voor mij. En het is allemaal goed. [refrein]. Ik weet dat de schoppen de zwaarden van een soldaat zijn. Ik weet dat klaveren oorlogswapens zijn. Ik weet dat diamanten geld betekenen voor deze kunst. Maar dat is niet de vorm van mijn hart. [Verse 2:]. Ik heb het altijd veilig gespeeld, niets is ooit veilig. Geef me de moed om achter mijn eigen overtuigingen te staan. Elke beslissing die ik maak betaal ik terug en meer. Draai nu de kaarten om en laat ze op mij vallen. Want ik hoef niet verder te spelen met de hand die ze me hebben gegeven. Ik zal het teruggeven want het is niet zoals het moet zijn. . En je kunt gemakkelijk je leven vergokken. Seconde na seconde. En dag na dag. Je speelt het spel mee of je loopt weg. Het is een nieuwe wending op een blauwe dag. En een gave deal van het leven voor mij. En het is allemaal goed. [refrein]. Ik weet dat de schoppen de zwaarden van een soldaat zijn. Ik weet dat klaveren oorlogswapens zijn. Ik weet dat diamanten geld betekenen voor deze kunst. Maar dat is niet de vorm van mijn hart. [bridge]. Dat is niet de vorm. De vorm van mijn hart. Mijn hart. Dat is niet de vorm van mijn hart. En je kunt gemakkelijk je leven vergokken. Seconde na seconde. En dag na dag. Je speelt het spel mee of je loopt weg. Het is een nieuwe wending op een blauwe dag. En een gave deal van het leven voor mij. En het is allemaal goed. En je kunt je leven makkelijk vergokken. Seconde na seconde. En dag na dag. Je speelt het spel of je loopt weg. Het is een nieuwe wending op een blauwe dag. En een gave deal van het leven voor mij. En het is allemaal goed. [refrein]. Ik weet dat de schoppen de zwaarden van een soldaat zijn. Ik weet dat klaveren oorlogswapens zijn. Ik weet dat diamanten geld betekenen voor deze kunst. Maar dat is niet de vorm van mijn hart. Ik weet dat schoppen de zwaarden van een soldaat zijn. Ik weet dat klaveren oorlogswapens zijn. Ik weet dat de ruiten geld betekenen voor deze kunst. Maar dat is niet de vorm. De vorm van mijn hart ....