Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sugar ray Songtekst: the greatest

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sugar ray - the greatest ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the greatest? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sugar ray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sugar ray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the greatest .

Origineel

The greatest The greatest It has a been a way too long, I don't think I can take it Well this thing that's going on, there's no way I can be there You see my day-to-day thing, well let me tell you bout the latest You see my day-to-day thing, in the story of the greatest It's been a while since its happened to me now, its been a while It's been a while since its happened to me now, its been a while Don't cha feel good? That's how you feel when you feel alright Don't cha feel good? That's how you feel when you feel alright The greatest Gotta get to where I am, don't you try to understand Always seeing eye to eye, but believing all the lies You see my day-to-day thing, well let me tell you bout the latest You see my day-to-day thing, in the story of the greatest Its been a while since its happened to me now, been awhile Its been a while since its happened to me now, been awhile Don't cha feel good? That's how you feel when you feel alright Don't cha feel good? That's how you feel when you feel alright Don't cha feel good? That's how you feel when you feel alright Don't cha feel good? That's how you feel when you feel alright Don't cha feel good? Don't cha feel good? Don't cha feel good? It's been a while since its happened to me now Don't cha feel good? It's been a while since its happened to me now Yeah Don't cha feel good? That's how you feel when you feel alright Don't cha feel good? That's how you feel when you feel alright Don't cha feel good? That's how you feel when you feel alright Don't cha feel good? That's how you feel when you feel alright

 

Vertaling

De grootste De beste Het is al veel te lang geleden, ik denk niet dat ik het aankan. Nou, dit ding dat gaande is, daar kan ik echt niet bij zijn. Je ziet mijn dagelijkse ding, nou laat me je vertellen over het laatste Je ziet mijn dag-tot-dag ding, in het verhaal van de grootste Het is al een tijdje geleden dat het mij overkwam, het is al een tijdje geleden Het is al een tijdje geleden dat het me overkwam, het is al een tijdje geleden Voel je je niet goed? Dat is hoe je je voelt als je je goed voelt Voel je je niet goed? Dat is hoe je je voelt als je je goed voelt De beste. Je moet komen waar ik ben, probeer het niet te begrijpen. Always seeing eye to eye, but believing all the lies Je ziet mijn dagelijkse ding, nou laat me je vertellen over het laatste Je ziet mijn dag-tot-dag ding, in het verhaal van de grootste Het is al een tijdje geleden dat het mij overkwam, al een tijdje Het is al een tijdje geleden dat het me overkwam, al een tijdje Voel je je niet goed? Dat is hoe je je voelt als je je goed voelt Voel je je niet goed? Dat is hoe je je voelt als je je goed voelt Voel je je niet goed? Zo voel je je als je je goed voelt Voel je je niet goed? Zo voel je je als je je goed voelt Voel je je niet goed? Voel je je niet goed? Voel je je niet goed? Het is al een tijdje geleden dat het mij overkwam. Voel je je niet goed? Het is al een tijdje geleden dat het me overkomen is Yeah Voel je je niet goed? Dat is hoe je je voelt als je je goed voelt Voel je je niet goed? Dat is hoe je je voelt als je je goed voelt Voel je je niet goed? Zo voel je je als je je goed voelt Voel je je niet goed? Zo voel je je als je je goed voelt