Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sugar ray Songtekst: words to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sugar ray - words to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van words to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sugar ray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sugar ray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals words to me .

Origineel

Get up! Get up! Get up! Yeah Get up! Get up! Get up! Get up! She sings these words to me She sings these words to me I look at you and try to do The best I can But sometimes It ain't that easy If not today, she said, then tell me when I think I tried to say I'm sorry Then she said these words of reverence Please don't leave me hanging on and on I see the light in your window Look at the sky and we can go Away Chorus Get up! Get up! Get up!And I'm gonna Pick you up and take you where I want to Get up! Get up! Get up!And I'm gonna Pick you up and take you where I want to La, la, la, la, la, la She sings these words to me She sings these words to me Baby The summer's sun is warm And you, are everywhere But sometimes It ain't that easy I count the days till I see you again You know I tried and I am sorry One night can make a difference Please don't leave me hanging on and on I see the light in your window Look at the sky and we can go Away Chorus Get up! Get up! Get up!And I'm gonna Pick you up and take you where I want to Get up! Get up! Get up!And I'm gonna Pick you up and take you where I want to La, la, la, la, la, la She sings these words to me She sings these words to me Baby And I don't mind the waiting When she sings these words to me I see the light in your window Look at the sky and we can go Look at the sky and we can go Away She says these words She says these words La, la, la, la, la, la She says these words Come away with me tonight She says these words La, la, la, la, la, la She says these words Come away with me tonight Get up! Get up! Get up!And I'm gonna Pick you up and take you where I want to Get up! Get up! Get up! Yeah Get up! Get up! Get up!And I'm gonna Pick you up and take you where I want to Get up! Get up! Get up! And I don't mind the waiting When she sings these words to me La, la, la, la, la, la Come away with me tonight La, la, la, la, la, la

 

Vertaling

Sta op! Sta op! Sta op! Yeah Sta op! Sta op! Sta op! Sta op! Ze zingt deze woorden voor mij Ze zingt deze woorden voor mij Ik kijk naar je en probeer het beste te doen wat ik kan Maar soms is het niet zo makkelijk Als het niet vandaag is, zei ze, vertel me dan wanneer Ik denk dat ik probeerde te zeggen dat het me spijt Toen zei ze deze woorden van eerbied Laat me alsjeblieft niet in de steek Ik zie het licht in je raam Kijk naar de hemel en we kunnen gaan Away Refrein Sta op. Sta op! Sta op! En ik ga je oppakken en je meenemen waar ik heen wil Sta op! Sta op! Sta op! En ik ga je oppakken en je meenemen waar ik heen wil La, la, la, la, la, la Ze zingt deze woorden voor mij Ze zingt deze woorden voor mij Baby De zomerzon is warm And you, are everywhere Maar soms is het niet zo makkelijk Ik tel de dagen tot ik je weer zie Je weet dat ik het geprobeerd heb en dat het me spijt Eén nacht kan een verschil maken Laat me alsjeblieft niet in de steek Ik zie het licht in je raam Kijk naar de lucht en we kunnen gaan Away Refrein Sta op. Sta op! Sta op! En ik ga je oppakken en je brengen waar ik wil Sta op! Sta op! Sta op! En ik ga je oppakken en je brengen waar ik wil La, la, la, la, la, la She sings these words to me She sings these words to me Baby En ik vind het wachten niet erg Als ze deze woorden voor me zingt Ik zie het licht in je raam Kijk naar de lucht en we kunnen gaan Kijk naar de hemel en we kunnen gaan Away Ze zegt deze woorden Ze zegt deze woorden La, la, la, la, la, la Ze zegt deze woorden Kom vannacht met me mee Zij zegt deze woorden La, la, la, la, la, la Zij zegt deze woorden Ga vannacht met mij mee Sta op! Sta op! Sta op! En ik ga Pick you up and take you where I want to Sta op! Sta op! Sta op! Yeah Sta op! Sta op! Sta op! En ik ga Pick you up and take you where I want to Sta op! Sta op! Sta op! And I don't mind the waiting When she sings these words to me La, la, la, la, la, la Kom vannacht met me mee La, la, la, la, la, la