Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sugarland Songtekst: run

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sugarland - run ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van run? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sugarland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sugarland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals run .

Origineel

I wanna watch you undress I wanna watch you glow Let your hair down All around, and cover us both You come in a waves We crash and we roll You surround me, pull me, drown me then swallow me whole You turn, turn, turn, turning me on Like a slow fire burn I Know that it's wrong Still I run, run, run, run right into you Yeah, I run, run, run, run right into you Oh oh oh You pull me in close And buckle my knees I shake and I shiver just to feel you breathe You trace my lines (You trace your lines) Stirring my soul Shoot sparks at the heart of the world and I watch it explode? (I watch you yeah I watch you) You turn, turn, turn, turning me on Like a slow fire burn I Know that it's wrong Still I run, run, run, run right into you Yeah, I run, run, run, run right into you I'm amazing When you're beside me I am so much more And I feel your fingers Pound like thunder And I am so much more I am so much more You turn, turn, turn, turning me on Like a slow fire burn I know that it's wrong Still I run, run, run, run right into you Yeah, I run, run, run, run right into you You turn, turn, turn, turning me on Like a slow fire burn I know that it's wrong Still I run, run, run, run right into you I run, run, run, run right into you Oh love oh love Still I run, run, run, run right back to you Turning me on Like a slow fire burn

 

Vertaling

Ik wil je zien uitkleden Ik wil je zien stralen Laat je haar los Rondom, en bedek ons beiden Je komt in golven We crashen en we rollen Je omringt me, trekt aan me, verdrinkt me en slokt me dan helemaal op Je draait, draait, draait, je windt me op Als een langzaam brandend vuur Ik weet dat het verkeerd is Toch ren ik, ren, ren, ren recht op je af Ja, ik ren, ren, ren, ren recht op je af Oh oh oh You pull me in close And buckle my knees I shake and I shiver just to feel you breathe You trace my lines (Je trekt je lijnen na) Stirring my soul Shoot sparks at the heart of the world and I watch it explode? (I watch you yeah I watch you) Je draait, draait, draait, je windt me op Like a slow fire burn I know that it's wrong Toch ren ik, ren, ren, ren recht op je af Yeah, Ik ren, ren, ren, ren recht op je af I'm amazing Als je naast me bent ben ik zoveel meer En ik voel je vingers Als donderslag bij heldere hemel En ik ben zoveel meer Ik ben zo veel meer You turn, turn, turn, turning me on Like a slow fire burn I know that it's wrong Still I run, run, run, run right into you Yeah, I run, run, run, run right into you You turn, turn, turn, turning me on Like a slow fire burn I know that it's wrong Still I run, run, run, run right into you I run, run, run, run right into you Oh love oh love Still I run, run, run, run right back to you Turning me on Like a slow fire burn