Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sugarplum fairies Songtekst: the crossroads of my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sugarplum fairies - the crossroads of my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the crossroads of my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sugarplum fairies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sugarplum fairies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the crossroads of my mind .

Origineel

I always wanted to find out About the many ifs and how's That are the crossroads of my mind For every habit that I break There's another in the make These are the crossroads of my mind And 'm slowly getting tired Of putting out the same old fires These are the crossroads of my mind But if I fuck it up again There'll be another chance to change These are the crossroads of my mind

 

Vertaling

Ik heb altijd al willen weten Over de vele alsen en hoeen Die de kruispunten van mijn geest zijn Voor elke gewoonte die ik breek Is er een andere in de maak Dit zijn de kruispunten van mijn geest En ik word langzaam moe van het blussen van dezelfde oude vuren Dit zijn de kruispunten van mijn geest Maar als ik het weer verpest Er zal nog een kans zijn om te veranderen Dit zijn de kruispunten van mijn geest