Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: suite7 Songtekst: queda livre

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: suite7 - queda livre ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van queda livre? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van suite7! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van suite7 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals queda livre .

Origineel

Eu Desenhei os meus anseios com rabiscos. Nas linhas tortas a escrita de um suplício. Eu caminhei e na beira do precipício. As perguntas pra onde vou, o que vou fazer. Vou, o destino vai me levar. Sou, um pedaço desse lugar. Vou, na direção que o vento soprar. Oh o que me dá prazer. é me deixar levar. Em queda-livre em vou. Eu Desenhei os meus anseios com rabiscos. Nas linhas tortas a escrita de um suplício. Eu caminhei e na beira do precipício. As perguntas pra onde vou, o que vou fazer. Ah se eu tivesse para onde ir. ah se eu pudesse fugir. Ah o tempo passa e o meu relógio parou. E em queda-livre eu vou. Oh o que me dá prazer. é me deixar levar. Em queda-livre em vou

 

Vertaling

Ik tekende mijn verlangens met krabbels. Op de kromme lijnen het schrijven van een marteling. Ik liep en op de rand van de afgrond. De vragen waar zal ik heengaan, wat zal ik doen. Ik ga, het lot zal me brengen. Ik ben, een stukje van deze plek. Ik ga, in welke richting de wind ook waait. Oh wat me plezier geeft, is mezelf te laten gaan Vrije val in ik ga. Ik tekende mijn verlangens met krabbels. In kromme lijnen het schrijven van een marteling. Ik liep en op de rand van de afgrond. De vragen waar zal ik heengaan, wat zal ik doen. Had ik maar een plek om heen te gaan, kon ik maar wegrennen. Ah de tijd verstrijkt en mijn horloge is gestopt En in vrije val ga ik. Oh wat me plezier geeft, is mezelf te laten gaan Ik ga in een vrije val