Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sum 41 Songtekst: fake my own death

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sum 41 - fake my own death ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fake my own death? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sum 41! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sum 41 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fake my own death .

Origineel

All bets are off but you still think. That you've gotta a right well. You're lucky days are numbered now. (And your to blame). You built a castle of sand. Shaking the devil's hand well. At least I've still got my soul to sell. You've got to take me away. Cause I wanna feel (wanna feel). Something that's real (thing that's real). Help me escape cause I wanna be. (I'll take my last breath). Left to be free. I just wanna fake my own death. You played your part of the whore. You got some kinda nerve or. Have you forgot I don't forget. (And your too late). You walk beside the dead where. The angels never tread well. At least I've still got a soul to sell. You've got to take me away. Cause I wanna feel (wanna feel). Something that's real (thing that's real). Help me escape cause I wanna be. (I'll take my last breath). Left to be free. I just wanna fake my own death. There's nowhere to run. From hell and above. I swear to a God that someday. There will be blood. It all comes down in the end. In spite of me you do it all again. It all comes down in the end. In spite of you I'll do it all again. You've got to take me away. Cause I wanna feel (wanna feel). Something that's real (thing that's real). Help me escape cause I wanna be. (I'll take my last breath). Left to be free. I just wanna fake my own death

 

Vertaling

Alle weddenschappen zijn uit, maar je denkt nog steeds. Dat je een goed recht hebt. Je geluksdagen zijn nu geteld. (En uw schuld). Je bouwde een kasteel van zand. Goed de hand van de duivel schudden. Ik heb tenminste mijn ziel nog om te verkopen. Je moet me wegbrengen. Want ik wil voelen. Iets dat echt is (ding dat echt is). Help me ontsnappen, want ik wil zijn. (I'll take my last breath). Links om vrij te zijn. Ik wil gewoon mijn eigen dood faken. Je hebt je rol van hoer gespeeld. Je hebt wel lef of... Ben je vergeten dat ik niet vergeet. (En je bent te laat). Je loopt naast de doden waar. De engelen lopen nooit goed. Ik heb tenminste nog een ziel om te verkopen. Je moet me wegbrengen. Want ik wil voelen. Iets dat echt is (ding dat echt is). Help me ontsnappen, want ik wil zijn. (I'll take my last breath). Links om vrij te zijn. Ik wil gewoon mijn eigen dood faken. Je kunt nergens heen. Van de hel en daarboven. Ik zweer bij een God dat op een dag. Er bloed zal zijn. Het komt allemaal naar beneden op het einde. Ondanks mij doe je het allemaal opnieuw. Het komt allemaal naar beneden op het einde. Ondanks jou doe ik het allemaal weer. Je moet me hier weghalen. Cause I wanna feel (wil voelen). Iets dat echt is (ding dat echt is). Help me te ontsnappen want ik wil zijn. (I'll take my last breath). Vrij gelaten worden. I just wanna fake my own death