Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Sumi Jo Songtekst: Simple Song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Sumi Jo - Simple Song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Simple Song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Sumi Jo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Sumi Jo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Simple Song .

Origineel

I feel complete I lose all control I lose all control I respond I feel chills I break I know all those lonely nights I know all those lonely nights I know everything I lose all control I get a chill I know all those lonely nights I die I hear all that is left to be heard I wish you would never stop I've got a feeling I live there I live for you now I leave no sense behind I feel complete I've got a feeling I wish you're moving like rain I'll be there I'll be there I lose all control [violin instrumental] When you whisper my name When you whisper my name When you whisper my name, whisper my name When you whisper my name Ooooooooh (x3) Whisper ... When you ... Whisper ... When you ...

 

Vertaling

Ik voel me compleet Ik verlies alle controle Ik verlies alle controle ik reageer Ik heb koude rillingen ik breek Ik ken al die eenzame nachten Ik ken al die eenzame nachten Ik weet alles Ik verlies alle controle Ik krijg een rilling Ik ken al die eenzame nachten ik sterf Ik hoor alles dat nog te horen is Ik wou dat je nooit zou stoppen ik heb het gevoel ik woon daar Ik leef nu voor jou Ik laat geen enkele zin achter Ik voel me compleet ik heb het gevoel Ik wou dat je je als regen bewoog ik zal er zijn ik zal er zijn Ik verlies alle controle [instrumentale viool] Als je mijn naam fluistert Als je mijn naam fluistert Als je mijn naam fluistert, fluister dan mijn naam Als je mijn naam fluistert Ooooooooh (x3) Fluisteren ... Wanneer je ... Fluisteren ... Wanneer je ...