Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: summer walker Songtekst: bp

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: summer walker - bp ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bp? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van summer walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van summer walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bp .

Origineel

[Verse] Young girl in hot Daisy Dukes You thought you'd have a great night (oh) You thought with your hot rod and your fast rides (oh) That I'll just fall in love with you and agree with you to take me home But boy was you wrong It's clear to me you think that we are all the same That I'll be impressed by your house on the hills And the fame you claim Telling me what I can't get out of you What you will do, what you won't do But I don't need you and I'm not supposed to Say you never been friendzoned before Hopefully your ego will defuse poor child You look so confused 'Cause you've got a reality check 'Cause I got my own check So, move onto the next who's more impressed Rid of all your fancy things that don't mean nothing to me That'll get old but not if you got A heart of gold

 

Vertaling

[Verse] Young girl in hot Daisy Dukes You thought you'd have a great night (oh) You thought with your hot rod and your fast rides (oh) That I'll just fall in love with you and agree with you to take me home But boy was you wrong Het is me duidelijk dat je denkt dat we allemaal hetzelfde zijn Dat ik onder de indruk zal zijn van je huis op de heuvels En de roem die je claimt Mij vertellen wat ik niet uit je kan krijgen Wat je zult doen, wat je niet zult doen Maar ik heb je niet nodig en het is niet de bedoeling dat ik Zeggen dat je nog nooit bevriend bent geweest Hopelijk maakt je ego het arme kind onschadelijk Je kijkt zo verward 'Omdat je een realiteitscheck hebt Want ik heb mijn eigen check Dus, ga naar de volgende die meer onder de indruk is Weg met al je mooie dingen die niets voor mij betekenen Dat zal oud worden, maar niet als je Een hart van goud hebt.