Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sunny day real estate Songtekst: the onlies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sunny day real estate - the onlies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the onlies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sunny day real estate! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sunny day real estate en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the onlies .

Origineel

I Been Here For Hours I Been Here For Days Sleepy In Your Mind Like A Picture All Faded From Age This Is My Last Chance To Say It To Your Face But I Can't Stand To Watch You Smiling And Turning Away You Lead In Forehead I Bury It Away Do You Remember When We (x3) Do You Remember When I Said "You Like Him Better Than Me, Huh?" (x4) I Ain't Been Home For Years Now Nothing Here's The Same I Still Hear All Those Voices Calling Out To Play They Leave Me Cold Like October Wind In My Face They Leave Me Empty Like Nothing's Worth Living Today You Lead In Forehead I Bury It Away Do You Remember When We (x3) Do You Remember When I Said "You Like Him Better Than Me, Huh?" (x4)

 

Vertaling

Ik ben hier al uren I Been Here For Days Slaperig in je geest Like a Picture All Faded from Age Dit is mijn laatste kans To say it to your face Maar ik kan het niet uitstaan om je te zien lachen en je weg te zien draaien Je leidt in het voorhoofd I Bury It Away Do You Remember When We (x3) Weet je nog dat ik zei "Je vindt hem leuker dan mij, hè?" (x4) I ain't been home for years Now Nothing Here's Same I Still Hear All Those Voices Calling Out To Play They Leave Me Cold Like October Wind In My Face Ze laten me leeg achter Alsof niets vandaag het leven waard is You Lead In Forehead I Bury It Away Do You Remember When We (x3) Weet je nog dat ik zei "Je vindt hem leuker dan mij, hè?" (x4)