Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sunrise avenue Songtekst: lifesaver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sunrise avenue - lifesaver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lifesaver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sunrise avenue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sunrise avenue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lifesaver .

Origineel

[Verse 1] I'm fightin' too hard to win Back on the ground again I feel like giving in But you're my second wind [Pre-Chorus 1] Don't you ever tire Facing all my fires I don't need no one but you right now So, I say [Chorus] Oh, my friend, you're holding out your hand I take it like an oar from the depth Hey, Lifesaver, I'm drowning in despair But you're fighting for me right until the end You pull me back to land and save me once again [Verse 2] You help me wash away The insane mistakes I've made And I see it in your face My only source of grace [Pre-Chorus 2] No, I don't take for granted All the time you've wasted Making sacrifices for a fool So, I say [Chorus] Oh, my friend, you're holding out your hand I take it like an oar from the depth Hey, Lifesaver, I'm drowning in despair But you're fighting for me right until the end You pull me back to land and save me once again [Post-Chorus] You lift me higher You hold the fire You make me strong enough to stay You lift me higher You hold the fire Made up stand tall But without you I'd fall [Chorus] Oh, my friend, you're holding out your hand I take it like an oar from the depth Hey, Lifesaver, I'm drowning in despair But You're fighting for me right until the end Pull me back to land and save me once again [Outro] You lift me higher You hold the fire You make me strong enough to stay!

 

Vertaling

[Verse 1] I'm fightin' too hard to win Back on the ground again I feel like giving in But you're my second wind [Pre-Chorus 1] Don't you ever tired Facing all my fires I don't need no one but you right now Dus, zeg ik [refrein] Oh, mijn vriend, je steekt je hand uit Ik neem hem als een roeispaan uit de diepte Hé, redder in nood, ik verdrink in wanhoop Maar je vecht voor mij tot het einde Je trekt me terug aan land en redt me opnieuw [Verse 2] You help me wash away De krankzinnige fouten die ik heb gemaakt En ik zie het in je gezicht Mijn enige bron van genade [Pre-Chorus 2] No, I don't take for granted Al de tijd die je hebt verspild Het maken van offers voor een dwaas Dus, zeg ik [Chorus] Oh, my friend, you're holding out your hand Ik neem hem als een roeispaan uit de diepte Hé, redder in nood, ik verdrink in wanhoop Maar je vecht voor mij tot het einde Je trekt me weer aan land en redt me opnieuw [Post-Chorus] Jij tilt me hoger Jij houdt het vuur vast You make me strong enough to stay Je tilt me hoger You hold the fire Maak dat ik overeind blijf Maar zonder jou zou ik vallen [Chorus] Oh, my friend, you're holding out your hand Ik neem hem als een roeispaan uit de diepte Hé, redder in nood, ik verdrink in wanhoop Maar je vecht voor mij tot het einde Trek me terug aan land en red me opnieuw [Outro] You lift me higher You hold the fire Jij maakt me sterk genoeg om te blijven!