Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: super furry animals Songtekst: sex, war and robots

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: super furry animals - sex, war and robots ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sex, war and robots? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van super furry animals! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van super furry animals en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sex, war and robots .

Origineel

Twenty Twenty Vision to see Said a little voice to me I can see Tell me what was it like When you switched off the lights? Went to bed before midnight Fail to find you at home that night So finally, it's got to be down, down to me Living '94, when me and you were at war I'z born a baby that didn't cry I program robots to make them lie Twenty Twenty Vision to see I can see, so finally, it's got to be Down, down to me If tears could kill I'd be a long time gone If tears could kill I'd be a long time gone If tears could kill I'd be a long time gone If tears could kill I'd be a long time gone

 

Vertaling

Twintig twintig visie om te zien Zei een stemmetje tegen me dat ik kan zien Vertel me hoe het was Toen je de lichten uitdeed? Ging naar bed voor middernacht Ik vond je die avond niet thuis Dus uiteindelijk, moet het aan mij liggen, aan mij Levend in '94, toen jij en ik in oorlog waren I'z born a baby that didn't cry Ik programmeer robots om ze te laten liegen Twenty Twenty Vision om te zien Ik kan zien, dus uiteindelijk, moet het Naar beneden, naar beneden naar mij Als tranen konden doden zou ik al lang weg zijn Als tranen konden doden dan zou ik al lang weg zijn Als tranen konden doden zou ik een lange tijd weg zijn Als tranen konden doden zou ik een lange tijd weg zijn