Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: super junior Songtekst: who am i

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: super junior - who am i ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who am i? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van super junior! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van super junior en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who am i .

Origineel

Who am I, that the Lord of all the earth. Would care to know my name. Would care to feel my hurt. Who am I, that the Bright and Morning Star. Would choose to light the way. For my ever wandering heart. Not because of who I am. But because of what You've done. Not because of what I've done. But because of who You are. I am a flower quickly fading. Here today and gone tomorrow. A wave tossed in the ocean. Vapor in the wind. Still You hear me when I'm calling. Lord, You catch me when I'm falling. And You've told me who I am. I am Yours. Not because of who I am. But because of what You've done. Not because of what I've done. But because of who You are. I am a flower quickly fading. Here today and gone tomorrow. A wave tossed in the ocean. Vapor in the wind. Still You hear me when I'm calling. Lord, You catch me when I'm falling. And You've told me who I am. I am Yours, I am Yours, I am Yours. Whom shall I fear. Whom shall I fear. Cause I am Yours. I am Yours

 

Vertaling

Wie ben ik, dat de Heer van de hele aarde. Mijn naam zou willen weten. Zou mijn pijn willen voelen. Wie ben ik, dat de Bright and Morning Star. Zou kiezen om de weg te verlichten. Voor mijn altijd dwalende hart. Niet om wie ik ben. Maar om wat U hebt gedaan. Niet om wat ik heb gedaan. Maar om wie U bent. Ik ben een bloem die snel verwelkt. Vandaag hier en morgen weg. Een golf gegooid in de oceaan. Damp in de wind. Toch hoort U mij als ik roep. Heer, U vangt me op als ik val. En U hebt me verteld wie ik ben. Ik ben van U. Niet om wie ik ben. Maar om wat U gedaan heeft. Niet om wat ik heb gedaan. Maar om wie U bent. Ik ben een bloem die snel verwelkt. Vandaag hier en morgen weg. Een golf gegooid in de oceaan. Damp in de wind. Toch hoort U mij als ik roep. Heer, U vangt me op als ik val. En U hebt me verteld wie ik ben. Ik ben van U, ik ben van U, ik ben van U. Wie zal ik vrezen. Wie zal ik vrezen. Want ik ben van U. Ik ben van U.