Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: supercombo Songtekst: mal dito

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: supercombo - mal dito ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mal dito? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van supercombo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van supercombo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mal dito .

Origineel

Eu até pensei em reservar. Uma mesa pra dois, me declarar. Na esperança de te conquistar. Com o cabelo arrumado e um altar. Com rapidez tudo se foi. E não haverá outra vez. As fotos me fazem lembrar. Do que eu não fui pra você. Eu até pensei em tropeçar. Do alto da ponte acabar. Quem sabe todo mundo ia rir. Do cara que pensou poder voar. Eu até pensei em reservar. Uma mesa pra dois me declarar. Na esperança de te conquistar. Com o cabelo arrumado e um altar. Me machuquei pra perceber. Que não tentar é perder. Eu não consigo te falar. Então vou cantar pra você

 

Vertaling

Ik dacht er zelfs aan om te reserveren. Een tafel voor twee, met een voorstel. Ik hoop dat ik je voor me kan winnen. Met mijn haar gedaan en een altaar Binnenkort is het allemaal weg En er zal geen volgende keer zijn De foto's doen me denken Van wat ik niet voor jou was Ik dacht er zelfs aan om te struikelen Over de brug en erover. Misschien zou iedereen lachen. De man die dacht dat hij kon vliegen. Ik dacht er zelfs aan om een tafel te reserveren Een tafel voor twee om voor te stellen Ik hoop dat ik je voor me kan winnen. Met mijn haar gedaan en een altaar. Het deed me pijn om te beseffen Dat niet proberen, verliezen is. Ik kan niet met je praten. Dus ik ga voor je zingen