Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: supergrass Songtekst: far away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: supergrass - far away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van far away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van supergrass! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van supergrass en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals far away .

Origineel

Yesterday seems faraway and I can see it true I don't believe you're leaving me with nothing on the tube Operating slowly as the air is growing thin Wake me up each morning don't forget to plug me in Have you seen me lately I'm as happy as a loon Wait until your ship comes in and pasturise your crew 'Cos I don't believe in a life that I can't feel And I don't believe in a life that I can't feel Constellaions overhead shine lightly down on you Their influences are related to your present mood And I can see you're on your own although your heart is true So come in cos your card is up your time is overdue 'Cos I don't believe in a life that I can't feel And I don't believe in a life that I can't feel I've made up my mind, the fire is lit, I had to find my bed, I'd better lie on it But what does it matter I'm lost in space I'm just another loser in the human race You're forcing my hand to make it plain I'm not very happy and I cannot explain Well I can feel better, well looking the part I have to find a way to stay true to my heart I love my girl and she loves me I won't find another who can sail my sea She's in my head and on my mind I'm off my rocker with a girl so divine Well here's the hour, and where will it end I can't buy a t-shirt to impress all my friends I'm trying my hardest, I'm tryna fit in I'm making a start, I don't know where to begin, yes yes I'm making a start, I don't know where to begin (I don't believe) I'm making a start, I don't know where to begin I'm making a start, I don't know where to begin (that I can't feel) I'm making a start, I don't know where to begin, yes yes I'm making a start, I don't know where to begin (I don't believe) I'm making a start, I don't know where to begin I'm making a start, I don't know where to begin (that I can't feel) I'm making a start, I don't know where to begin

 

Vertaling

Gisteren lijkt ver weg en ik kan het waar zien Ik kan niet geloven dat je me achterlaat met niets op de buis Langzaam draaiend terwijl de lucht dunner wordt Maak me elke morgen wakker en vergeet me niet aan te sluiten Heb je me de laatste tijd gezien ik ben zo gelukkig als een gek Wacht tot je schip binnenkomt en geef je bemanning een pasteurisatie Want ik geloof niet in een leven dat ik niet kan voelen En ik geloof niet in een leven dat ik niet kan voelen De sterrenhemel schijnt lichtjes op u neer Hun invloeden zijn gerelateerd aan je huidige stemming En ik kan zien dat je alleen bent, hoewel je hart waar is Dus kom binnen want je kaart is op, je tijd is voorbij Want ik geloof niet in een leven dat ik niet kan voelen En ik geloof niet in een leven dat ik niet kan voelen Ik heb een besluit genomen, het vuur is aangestoken, Ik moest mijn bed vinden, ik kan er beter op gaan liggen Maar wat maakt het uit, ik ben verloren in de ruimte Ik ben gewoon een andere verliezer in het menselijk ras Je dwingt mijn hand om het duidelijk te maken Ik ben niet erg gelukkig en ik kan het niet uitleggen Ik kan me beter voelen, ik zie er goed uit Ik moet een manier vinden om trouw te blijven aan mijn hart Ik hou van mijn meisje en zij van mij. Ik zal geen ander vinden die mijn zee kan bevaren Ze zit in mijn hoofd en in mijn gedachten Ik ben van mijn rocker met een meisje zo goddelijk Nou hier is het uur, en waar zal het eindigen Ik kan geen t-shirt kopen om indruk te maken op al mijn vrienden I'm trying my hardst, I'm tryingna fit in Ik maak een begin, ik weet niet waar te beginnen, yes yes Ik maak een begin, ik weet niet waar te beginnen (Ik weet niet waar ik moet beginnen) Ik maak een begin, ik weet niet waar ik moet beginnen Ik maak een begin, ik weet niet waar te beginnen (dat ik niet kan voelen) Ik maak een begin, ik weet niet waar te beginnen, ja ja Ik maak een begin, ik weet niet waar ik moet beginnen (dat ik niet geloof) I'm making a start, I don't know where to begin Ik maak een begin, ik weet niet waar te beginnen (dat ik niet kan voelen) I'm making a start, I don't know where to begin