Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: supernatural serie Songtekst: back in black

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: supernatural serie - back in black ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back in black? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van supernatural serie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van supernatural serie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back in black .

Origineel

Back in black, I hit the sack,. I've been too long, I'm glad to be back. Yes I'm let loose from the noose,. That's kept me hangin' about. I been livin like a star 'cause it's gettin' me high,. Forget the hearse, 'cause I never die. I got nine lives, cat's eyes. abusing every one of them and running wild. [Chorus]. 'Cause I'm back! Yes, I'm back!. Well, I'm back! Yes, I'm back!. Well, I'm baaack, baaack.... Well, I'm back in black,. Yes, I'm back in black!. Back in a band,i got Cadillac,. Number one with a bullet, I'm a power pack. Yes I'm in a band with a gang,. They gotta catch me if they want me to hang. 'Cause I'm back on the track and I'm beatin' the flack,. Nobody's gonna get me on another trap. So look at me now, I'm just a makin' my pay,. Don't try to push your luck, just get outta my way. [Chorus]. 'Cause I'm back! Yes, I'm back!. Well, I'm back! Yeah, I'm back!. Well, I'm baaack, baaack.... Well, I'm back in black,. Yes, I'm back in black!. Let's go!. [Solo]. [Chorus]. Well, I'm back! Yes, I'm back!. Well, I'm back! Yes, I'm back!. Well, I'm baaack, baaack.... Well, I'm back in black,. Yes, I'm back in black-ow!. Aww yeah! Let's go!. Keep on goin'! Yeah yeah!. Yeah... aww yeah yeah!. Here we go!. [Chorus]. Well, I'm baaack... (I'm back!). Baaack... (Well, I'm back!). Baaack... (I'm back!). Baaack... (I'm back!). Baaack... (I'm back!). Baaack.... Yes, back in black,. Yes, I'm back in black.... Outta sight!

 

Vertaling

Terug in het zwart, ben ik naar bed gegaan. Ik ben te lang weggeweest, ik ben blij dat ik terug ben. Ja, ik ben verlost van de strop... Die me heeft laten rondhangen. Ik heb geleefd als een ster, omdat ik er high van werd... Vergeet de lijkwagen, want ik ga nooit dood. Ik heb negen levens, kattenogen. Ik misbruik ze allemaal en loop er wild van weg. [Refrein]. Want ik ben terug. Ja, ik ben terug! Nou, ik ben terug! Ja, ik ben terug. Nou, ik ben terug, terug .... Nou, ik ben terug in het zwart... Ja, ik ben terug in het zwart!. Terug in een band, ik heb Cadillac... Nummer één met een kogel, ik ben een krachtpatser. Ja, ik zit in een band met een bende... Ze moeten me pakken als ze willen dat ik hang. 'Cause I'm back on the track and I'm beatin' the flack... Niemand krijgt me in een andere val. Dus kijk nu naar me, ik verdien gewoon mijn geld. Probeer je geluk niet te tarten, ga gewoon uit mijn weg. [refrein]. Want ik ben terug. Ja, ik ben terug!. Nou, ik ben terug! Ja, ik ben terug ! Nou, ik ben terug, terug .... Nou, ik ben terug in het zwart... Ja, ik ben terug in het zwart!. Laten we gaan! [Solo]. [Chorus]. Nou, ik ben terug! Ja, ik ben terug!. Nou, ik ben terug! Ja, ik ben terug!. Nou, ik ben terug, terug .... Nou, ik ben terug in het zwart... Ja, ik ben terug in het zwart-ow!. Aww yeah! Laten we gaan!. Ga door! Yeah yeah!. Yeah... aww yeah yeah!. Hier gaan we!. [Chorus]. Well, I'm baaack... (ik ben terug!). Baaack... (Nou, ik ben terug!). Baaack... (Ik ben terug!). Baaack... (Ik ben terug!). Baaack... (Ik ben terug!). Baaack.... Ja, terug in het zwart. Ja, ik ben terug in het zwart.... Uit het zicht!