Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: supernatural serie Songtekst: wheel in the sky

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: supernatural serie - wheel in the sky ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wheel in the sky? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van supernatural serie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van supernatural serie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wheel in the sky .

Origineel

Winter is here again oh Lord,. Haven't been home in a year or more. I hope she holds on a little longer. Sent a letter on a long summer day. Made of silver, not of clay. I've been runnin' down this dusty road. Wheel in the sky keeps on turnin'. I don't know where I'll be tomorrow. Wheel in the sky keeps on turnin'. I've been trying to make it home. Got to make it before too long. I can't take this very much longer. I'm standing in a sleet of rain. Don't think I'm ever gonna make it home again. The mornin' sun is risin'. It's kissin' the day. (Chorus)

 

Vertaling

Het is weer winter, Heer. Ik ben al meer dan een jaar niet thuis geweest. Ik hoop dat ze het nog een beetje langer volhoudt. Stuurde een brief op een lange zomerdag. Gemaakt van zilver, niet van klei. Ik heb gerend op deze stoffige weg. Het wiel in de lucht blijft draaien. Ik weet niet waar ik morgen zal zijn. Het wiel in de lucht blijft draaien. Ik heb geprobeerd om thuis te komen. Ik moet het halen voor het te lang duurt. Ik kan dit niet veel langer meer aan. Ik sta in de regen. Ik denk niet dat ik ooit nog thuis geraak. De ochtendzon komt op. It's kissin' the day. (refrein)