Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: supertramp Songtekst: don’t leave me now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: supertramp - don’t leave me now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t leave me now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van supertramp! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van supertramp en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t leave me now .

Origineel

Don't leave me now Leave me out in the pouring rain With my back against the wall Don't leave me now Don't leave me now Leave me out with nowhere to go And the shadows start to fall Don't leave me now Don't leave me now Leave me out on this lonely road As the wind begins to howl Don't leave me now Don't leave me now All alone on this darkest night Feeling old and cold and grey Don't leave me now Don't leave me now Leave me holding an empty heart As the curtain starts to fall Don't leave me now Don't leave me now All alone in this crazy world When I'm old and cold and grey and time is gone…

 

Vertaling

Verlaat me nu niet Laat me buiten in de stromende regen Met mijn rug tegen de muur Laat me nu niet alleen Laat me nu niet alleen Laat me hier achter en kan nergens heen En de schaduwen beginnen te vallen Laat me nu niet alleen Laat me nu niet alleen Laat me achter op deze eenzame weg Als de wind begint te huilen Verlaat me nu niet Laat me nu niet alleen Helemaal alleen in deze donkere nacht Ik voel me oud, koud en grijs Verlaat me nu niet Laat me nu niet alleen Laat me achter met een leeg hart Als het gordijn begint te vallen Verlaat me nu niet Laat me nu niet achter Helemaal alleen in deze gekke wereld Als ik oud en koud en grijs ben en de tijd voorbij is...