Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: supremes Songtekst: he means the world to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: supremes - he means the world to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he means the world to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he means the world to me .

Origineel

If he'd just take one look at me. Or maybe touch my hand. I'd bow down and tell him. His every wish is my command. My nights are so lonely. I'm thinking of him only. Oh how can I make him see. He means the world to me. My friends all tell me that I'm silly. That my love for him he'll never see. But I, I can't help it. He means the world to me. He means the world to me. World to me. My friends say I'm silly, silly, silly. But I really care. I'm here to tell you. That he means the world. I really care

 

Vertaling

Als hij maar één keer naar me zou kijken. Of misschien mijn hand aanraakt. zou ik buigen en hem zeggen. Elke wens van hem is mijn bevel. Mijn nachten zijn zo eenzaam. Ik denk alleen maar aan hem. Oh hoe kan ik het hem laten zien. Hij betekent de wereld voor mij. Mijn vrienden zeggen me allemaal dat ik dom ben. Dat mijn liefde voor hem hij nooit zal zien. Maar ik, ik kan het niet helpen. Hij betekent alles voor me. Hij betekent alles voor me. De wereld voor mij. Mijn vrienden zeggen dat ik onnozel ben, onnozel, onnozel. Maar ik geef er echt om. Ik ben hier om je te vertellen. Dat hij de wereld betekent. Ik geef er echt om.