Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: supremes Songtekst: high energy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: supremes - high energy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van high energy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals high energy .

Origineel

Spoken intro by Mary Wilson:. Share what you've got. To keep what you need.. Right? Wrong!. Because I need all of you. I may share many things in life. But I will never share my man.... Everytime you love you love me. The way I like it, yeah. Everytime it's something different. I wouldn't share you if I could. You make me feel light as a breeze. Flying like an eagle. Touching life with ease. See the glow you excite within me. Ooh, the love is bursting, bursting in me. ALL:. High...High Energy. High...High Energy. You make me feel light as a breeze. Flying like an eagle. Touching life with ease. See the glow you excite within me. Ooh, the love is bursting, bursting in me. ALL:. High...High Energy (Yeah, yeah, yeah, yeah). High...High Energy. High...High Energy. High...High Energy. Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh-ooh-ooh. Ooooooooohhhhhhhhhhh...Wow!. Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh-ooh-ooh. Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh-ooh-ooh. Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh-ooh-ooh

 

Vertaling

Gesproken intro door Mary Wilson:. Deel wat je hebt. Om te houden wat je nodig hebt.. Toch? Fout! Want ik heb jullie allemaal nodig. Ik kan veel dingen in het leven delen. Maar ik zal nooit mijn man delen.... Elke keer als je van me houdt, hou je van mij. Zoals ik het wil, ja. Elke keer is het iets anders. Ik zou je niet delen als ik kon. Door jou voel ik me zo licht als een briesje. Vliegend als een adelaar. Het leven met gemak aanrakend. Zie de gloed die je opwekt in mij. Ooh, de liefde barst, barst in mij. ALLES:. Hoge...Hoge Energie. Hoge...Hoge Energie. Je laat me licht voelen als een briesje. Vliegend als een adelaar. Het leven met gemak aanrakend. Zie de gloed die je in me opwekt. Ooh, de liefde barst, barst in mij. ALL:. Hoge...Hoge Energie. (Yeah, yeah, yeah, yeah) Hoge...Hoge Energie. Hoge...Hoge Energie. High...High Energy. Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh-ooh-ooh. Ooooooooohhhhhhhhhhh...Wow!. Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh-ooh-ooh. Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh-ooh-ooh. Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh-ooh-ooh