Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: supremes Songtekst: honey bee (keep on stinging me)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: supremes - honey bee (keep on stinging me) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van honey bee (keep on stinging me)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals honey bee (keep on stinging me) .

Origineel

Honey bee keep on stingin' me. Honey bee keep on stingin' me. When I first saw you standin' there. Temptation filled your smile. I had to hold on to my heart. But you were so persistent. You wore down my resistance, now. Honey bee you're such a part of me. Honey bee you stung the heart of me. Honey bee keep on stingin' me. Mmm. You started a fever burnin' deep inside of me. Since you stung me with your sweet love. My whole life is rearranged. My heart looks like love has changed. Honey bee you're such a part of me. Honey bee you stung the heart of me. Honey bee keep on stingin' me. Into my life like a breath of spring. Came your love like the sunshine. To stop the rain. Dried all my tears. Darlin' I've been blessed. With your honey sweet love. And I must confess. Our love's dear. Ooh baby. Honey bee keep on stingin' me. Honey bee keep on stingin' me. This taste of honey you're givin' me. Has sweetened all my bitterness. And finally pushed my fears aside. In return I'll send in your direction. All my sweet lovin' affection. Honey bee you're such a part of me. Honey bee you stung the heart of me. Honey bee keep on stingin' me. Honey bee you're such a part of me. Honey bee keep on stingin' me. Honey bee you stung the heart of me

 

Vertaling

Honingbij blijft me steken. Honey bee keep on stingin' me. Toen ik je daar voor het eerst zag staan. Verleiding vulde je glimlach. Ik moest mijn hart vasthouden. Maar je was zo volhardend. Je hebt mijn weerstand weggesleten, nu. Honingbij je bent zo'n deel van mij. Honingbij je hebt mijn hart gestoken. Honey bee keep on stingin' me. Mmm. You started a fever burnin' deep inside of me. Sinds je me hebt gestoken met je zoete liefde. Mijn hele leven is herschikt. Mijn hart ziet eruit alsof de liefde is veranderd. Honingbij je bent zo'n deel van mij. Honey bee you stunged the heart of me. Honey bee keep on stingin' me. In mijn leven als een adem van de lente. Kwam je liefde als de zonneschijn. Om de regen te stoppen. Droogde al mijn tranen. Darlin' I've been blessed. Met jouw honingzoete liefde. En ik moet bekennen. Onze liefde is lief. Ooh schatje. Honey bee keep on stingin' me. Honey bee keep on stingin' me. Deze smaak van honing die je me geeft. Heeft al mijn bitterheid gezoet. En heeft eindelijk mijn angsten opzij geduwd. In ruil daarvoor stuur ik in jouw richting. Al mijn zoete liefdevolle genegenheid. Honingbij je bent zo'n deel van mij. Honey bee you stung the heart of me. Honey bee keep on stingin' me. Honey bee you're such a part of me. Honey bee keep on stingin' me. Honey bee you stung the heart of me