Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: supremes Songtekst: remove this doubt

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: supremes - remove this doubt ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remove this doubt? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van supremes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van supremes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remove this doubt .

Origineel

It's hurting me, it's hurting me. This doubt is hurting me.. So remove this doubt. From my heart, little boy. And let me live my life. Knowing you care.. Remove this doubt. From my mind, little boy. And let me breathe again. Feeling my love you share.. Each time we meet. You make me feel so incomplete. There's no joy in the air. I just don't think you care.. Close the door of doubt forever more. And may it never more make me unsure. Turn the key and lock away this doubt in me. Keep it in the dark, not in my heart. Be more tender. Completely surrender your love to me. Be sweet and not discreet.. Remove this doubt. From my mind, little boy. And let me breathe again. Feeling my love you share.. Each time we meet. You make me feel so incomplete. There's no joy in the air. I just don't think you care.. Remove this doubt in our hearts. Remove this doubt from my heart.

 

Vertaling

Het doet me pijn, het doet me pijn. Deze twijfel doet me pijn.. Dus verwijder deze twijfel. Uit mijn hart, kleine jongen. En laat me mijn leven leiden. Wetende dat je om me geeft... Verwijder deze twijfel. Uit mijn gedachten, kleine jongen. En laat me weer ademen. Mijn liefde voelen die jij deelt... Elke keer als we elkaar ontmoeten. Je maakt dat ik me zo incompleet voel. Er is geen vreugde in de lucht. Ik denk niet dat het je iets kan schelen... Sluit de deur van twijfel voor altijd. En mag het me nooit meer onzeker maken. Draai de sleutel om en sluit deze twijfel in mij op. Hou het in het donker, niet in mijn hart. Wees tederder. Geef uw liefde volledig aan mij over. Wees lief en niet discreet... Verwijder deze twijfel. Uit mijn gedachten, kleine jongen. En laat me weer ademen. Voel mijn liefde die jij deelt... Elke keer als we elkaar ontmoeten. Je maakt dat ik me zo incompleet voel. Er is geen vreugde in de lucht. Ik denk niet dat het je iets kan schelen... Verwijder deze twijfel in onze harten. Verwijder deze twijfel uit mijn hart.