Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: survivor Songtekst: somewhere in america

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: survivor - somewhere in america ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somewhere in america? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van survivor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van survivor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somewhere in america .

Origineel

Somewhere Hey girl, help me if you can I'm coming to you with my heart in my hand Give me love, I'm starved for affection All I need is just a little direction Wow Somewhere in America somewhere cross the sea Somewhere in America she waits for me I need a teacher who can use a pet Give me a lesson in etiquette If there is anyone who'd like to try Maybe she'd like to come and teach me tonight [Chorus:] Same old story, same old song and dance What good is the glory, if you can't find romance I know she is waiting Ooh, somewhere in the heartland And if she's out there tonight I wish she would raise her hand [Chorus x2] Somewhere in America

 

Vertaling

Ergens Hé meisje, help me als je kunt Ik kom naar je toe met mijn hart in mijn hand Geef me liefde, ik ben uitgehongerd naar genegenheid Alles wat ik nodig heb is een beetje richting Wow Ergens in Amerika Ergens over de zee Ergens in Amerika wacht ze op me Ik heb een leraar nodig die een huisdier kan gebruiken Geef me een les in etiquette Als er iemand is die het zou willen proberen Misschien wil ze me vanavond les komen geven [Refrein:] Zelfde oude verhaal, zelfde oude lied en dans Wat heb je aan glorie, als je geen romantiek kunt vinden Ik weet dat ze wacht Ooh, somewhere in the heartland And if she's out there tonight Ik wou dat ze haar hand opstak [Chorus x2] Ergens in Amerika