Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: susan boyle Songtekst: all i ask of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: susan boyle - all i ask of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i ask of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van susan boyle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van susan boyle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i ask of you .

Origineel

No more talk of darkness Forget these wide-eyed fears I'm here, nothing can harm you My words will warm and calm you Let me be your freedom Let daylight dry your tears I'm here, with you, beside you To guard you and to guide you Say you'll love me every waking moment Turn my head with talk of summer time Say you need me with you now and always Promise me that all you say is true That's all I ask of you Let me be your shelter Let me be your light You're safe, no one will find you Your fears are far behind you All I want is freedom A world with no more night And you, always beside me To hold me and to hide me Then say you'll share with me one love, one lifetime Let me lead you to your solitude Say you need me with you here, beside you Anywhere you go, let me go too That's all I ask of you Say you'll share with me one love, one lifetime Say the word and I will follow you Share each day with me, each night, each morning Say you love me You know I do Love me, that's all I ask of you Anywhere you go, let me go too Love me, that's all I ask of you

 

Vertaling

Geen gepraat meer over duisternis Vergeet deze grote angsten Ik ben hier, niets kan je deren Mijn woorden zullen je verwarmen en kalmeren Laat mij je vrijheid zijn Laat het daglicht je tranen drogen Ik ben hier, bij jou, naast jou Om over je te waken en je te leiden Zeg dat je elk wakend moment van me zult houden Draai mijn hoofd met gepraat over de zomertijd Zeg dat je me nu en altijd bij je nodig hebt Beloof me dat alles wat je zegt waar is Dat is alles wat ik van je vraag Laat mij je onderdak zijn Laat mij jouw licht zijn Je bent veilig, niemand zal je vinden Je angsten liggen ver achter je Alles wat ik wil is vrijheid Een wereld zonder nacht En jij, altijd naast me Om me vast te houden en me te verbergen Zeg dan dat je één liefde met me zult delen, één leven lang Laat me je naar je eenzaamheid leiden Zeg dat je me hier bij je nodig hebt, naast je Overal waar je gaat, laat mij ook gaan Dat is alles wat ik van je vraag Zeg dat je één liefde met me wilt delen, voor altijd Zeg het woord en ik zal je volgen Deel elke dag met mij, elke nacht, elke ochtend Zeg dat je van me houdt Je weet dat ik dat doe Hou van me, dat is alles wat ik van je vraag Overal waar je gaat, laat mij ook gaan Hou van me, dat is alles wat ik van je vraag