Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: susan boyle Songtekst: bridge over troubled water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: susan boyle - bridge over troubled water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bridge over troubled water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van susan boyle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van susan boyle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bridge over troubled water .

Origineel

When you're weary, feeling small When tears are in your eyes, I will dry them all I'm on your side. When times get rough And friends just can't be found Like a bridge over troubled water I will lay me down When you're down and out When you're on the street When evening falls so hard I will comfort you I'll take your part When darkness comes And pain is all around Like a bridge over troubled water I will lay me down Like a bridge over troubled water I will lay me down Sail on silvergirl, sail on by Your time has come to shine All your dreams are on their way See how they shine If you need a friend I'm sailing right behind Like a bridge over troubled water I will ease your mind Like a bridge over troubled water I will ease your mind

 

Vertaling

Als je moe bent, je klein voelt Als je tranen in je ogen hebt, zal ik ze allemaal drogen Ik sta aan jouw kant. Wanneer de tijden zwaar worden En vrienden gewoon niet gevonden kunnen worden Als een brug over troebel water Ik zal me neerleggen When you're down and out When you're on the street Wanneer de avond zo hard valt zal ik je troosten Ik zal jouw deel nemen Wanneer de duisternis komt En pijn overal is Als een brug over troebel water zal ik me neerleggen Als een brug over troebel water zal ik me neerleggen Zeil verder zilvermeisje, zeil verder Jouw tijd is gekomen om te schitteren Al je dromen zijn op hun weg Zie hoe ze schijnen Als je een vriend nodig hebt Ik zeil vlak achter je Als een brug over troebel water Ik zal je geest verlichten Als een brug over troebel water Ik zal je geest verlichten