Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: susan boyle Songtekst: make me a channel of your peace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: susan boyle - make me a channel of your peace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make me a channel of your peace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van susan boyle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van susan boyle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make me a channel of your peace .

Origineel

Make me a channel of your peace Where there is hatred let me bring your love Where there is injury, your pardon Lord And where there's doubt, true faith in you Make me a channel of your peace Where there's despair in life let me bring hope Where there is darkness, only light And where there's sadness ever joy Oh, master grant that I may never seek So much to be consoled as to console To be understood as to understand To be loved as to love with all my soul Make me a channel of your peace It isn't pardoning that we are pardoned In giving to all men let we receive And in dying that we're born to turn around Oh, master grant that I may never seek So much to be consoled as to console To be understood as to understand To be loved as to love with all my soul Make me a channel of your peace Where there's despair in life let me bring hope Where there is darkness, only light And where there's sadness ever joy

 

Vertaling

Maak mij een kanaal van uw vrede Waar haat is, laat mij uw liefde brengen Waar er letsel is, Uw vergiffenis Heer En waar twijfel is, het ware geloof in U Maak mij een kanaal van uw vrede Waar wanhoop is in het leven, laat mij hoop brengen Waar duisternis is, alleen licht En waar droefheid is, altijd vreugde Oh, meester geef dat ik nooit mag zoeken Troosten als troosten begrepen te worden als te begrijpen bemind te worden als lief te hebben met heel mijn ziel Maak mij een kanaal van uw vrede Het is niet vergeven dat wij vergeven worden In het geven aan alle mensen laten we ontvangen En in het sterven dat we geboren zijn om ons om te keren Oh, meester geef dat ik nooit mag zoeken om getroost te worden als om te troosten begrepen te worden als te begrijpen Om bemind te worden als lief te hebben met heel mijn ziel Maak mij een kanaal van uw vrede Waar wanhoop is in het leven, laat mij hoop brengen Waar duisternis is, alleen licht En waar verdriet is, altijd vreugde