Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Susan Tedeschi Songtekst: Rock Me Right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Susan Tedeschi - Rock Me Right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Rock Me Right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Susan Tedeschi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Susan Tedeschi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Rock Me Right .

Origineel

You say you haven't been rocked in a long, long time And good hard rockin is so hard to find Gonna make you sweat, gonna make you shout Oh, your homemade loving done knocked me out. Now I've looked long and hard for you And you seem to know what I'm fixing to do Oh you run a little hot but that's alright Your fruit ain't rotten it's oh so ripe. Now your mama sure done raised you right when It comes to home cooking you eat every bite Take your sweet time we've got all night And I'm gonna show you how to Rock Me Right Come on and Rock Me Right, Oh Rock Me Right Rock Me Right, I'm gonna show you how to Rock Me Right When your stomach starts growling I know what you need darlin Oh Fix me up something salty and sweet, Oh now homemade cookin always does the trick Oh your cotton ain't rotten just needs to be picked Now your mama sure done raised you right when It comes to home cooking you eat every bite Take your sweet time we've got all night And I'm gonna show you how to Rock Me Right Come on and Rock Me Right, Oh Rock Me Right Rock Me Right, I'm gonna show you how to Rock Me Right Come on and Rock Me Right, Oh Rock Me Right Rock Me Right, I'm gonna show you how to Rock Me Righ

 

Vertaling

Je zegt dat je niet zijn geschud in een lange, lange tijd En goede harde rockin is zo moeilijk te vinden Gonna je zweet, ga je schreeuwen Oh, je zelfgemaakte liefdevolle gedaan klopte me uit. Nu heb ik lang en hard zag er voor u En je lijkt te weten wat ik sta op het punt om te doen Oh je loopt een beetje warm, maar dat is goed Uw vrucht is niet verrot het is oh zo rijp. Nu je moeder zeker klaar verhoogd je gelijk als Het gaat om thuis te koken je elke hap te eten Neem de zoete tijd we hebben de hele nacht En ik ga je laten zien hoe u met de rechtermuisknop Rock Me Kom op en Rock Me Right, Oh Rock Me Right Rock Me Right, ik ga je laten zien hoe u met de rechtermuisknop Rock Me Als je maag begint te grommen Ik weet wat je nodig hebt darlin Oh Fix me iets zout en zoet, Oh nu zelfgemaakte cookin altijd doet de truc Oh je katoen is niet rot gewoon moet worden opgehaald Nu je moeder zeker klaar verhoogd je gelijk als Het gaat om thuis te koken je elke hap te eten Neem de zoete tijd we hebben de hele nacht En ik ga je laten zien hoe u met de rechtermuisknop Rock Me Kom op en Rock Me Right, Oh Rock Me Right Rock Me Right, ik ga je laten zien hoe u met de rechtermuisknop Rock Me Kom op en Rock Me Right, Oh Rock Me Right Rock Me Right, ik ga je laten zien hoe je Righ Rock Me