Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: susanna hoffs Songtekst: go all the way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: susanna hoffs - go all the way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van go all the way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van susanna hoffs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van susanna hoffs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals go all the way .

Origineel

I never knew how complete love could be 'Till she kissed me and said, baby [Chorus] Please, go all the way It feels so right Being with you here, tonight Please, go all the way Just hold me close Don't ever let me go I couldn't say what I wanted to say 'Till she whispered I love you, so [Chorus] Before her alone, I was cruel and mean There was a hole in the place where my heart should have been But now I'm changed, and I feel so strange I come alive when she says all those things to me And she says (come on) Come on (come on) (Come on) Come on (come on) I need you (come on) I love you (come on) I need you (come on) (Come on) [Chorus] Oh, oh yeah Come on baby! Oh

 

Vertaling

Ik wist nooit hoe compleet liefde kon zijn Tot ze me kuste en zei, baby [refrein] Please, go all the way Het voelt zo goed Hier bij jou te zijn, vanavond Please, go all the way Just hold me close Laat me nooit meer gaan I couldn't say what I wanted to say 'Tot ze fluisterde Ik hou van je, zo [refrein] Before her alone, I was cruel and mean Er was een gat op de plaats waar mijn hart had moeten zijn Maar nu ben ik veranderd, en ik voel me zo vreemd Ik kom tot leven als ze al die dingen tegen me zegt En ze zegt (kom op) Kom op. Kom op. (kom op) Kom op. Ik heb je nodig (kom op) Ik hou van je (kom op) Ik heb je nodig (kom op) (Come on) [refrein] Oh, oh ja Kom op schatje! Oh