Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: susannah mccorkle Songtekst: blues in the night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: susannah mccorkle - blues in the night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blues in the night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van susannah mccorkle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van susannah mccorkle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blues in the night .

Origineel

My mama done tol' me, When I was in knee pants, My mama done tol' me, Son! A woman'll sweet talk And give ya the big eye; But when the sweet talkin's done, A woman's a two face A worrisome thing Who'll leave ya t'sing The blues in the night Now the rain's a fallin', Hear the train a collin' Whoo-ee (my mama done tol' me) Hear dat lonesome whistle Blowin' cross the trestle, Whoo-ee (my mama done tol' me) A whoo-ee-duh-whoo-ee, ol' clickety clack's A echoin' back th' blues in the night The evenin' breeze'll start the trees to cryin' And the moon'll hide its light When you get the blues in the night Take my word, the mockin' bird'll Sing the saddest kind o' song He knows things are wrong and he's right From Natchez to Mobile, From Memphis to St. Joe, Wherever the four winds blow, I been in some big towns, An' heard me some big talk, But there is one thing I know A woman's a two face, A worrisome thing Who'll leave ya t'sing the blues in the night My mama was right, there's blues in the night

 

Vertaling

Mijn moeder heeft het me verteld, Toen ik nog in mijn kniebroek zat, Mijn moeder heeft het me verteld, Zoon! Een vrouw zal lief praten En geeft je een grote blik; Maar wanneer de zoete praatjes gedaan zijn, Een vrouw is een twee gezicht Een zorgelijk ding Who'll leave ya t'sing The blues in the night Now the rain's a fallin', Hear the train a collin' Whoo-ee (mijn moeder heeft het me verteld) Hear that lonesome whistle Blowin' cross the trestle, Whoo-ee (mijn moeder heeft het me verteld) A whoo-ee-duh-whoo-ee, ol' clickety clack's A echoin' back th' blues in the night De avondbries zal de bomen doen huilen And the moon'll hide its light When you get the blues in the night Neem mijn woord, de spotvogel zal het droevigste lied zingen Hij weet dat dingen verkeerd zijn en hij heeft gelijk Van Natchez tot Mobile, Van Memphis tot St. Joe, Waar de vier winden ook waaien, Ik ben in grote steden geweest, en ik heb grote praatjes gehoord, Maar er is een ding dat ik weet Een vrouw is een twee gezicht, A worrisome thing Who'll leave ya to sing the blues in the night Mijn moeder had gelijk, er zijn blues in de nacht