Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: suzy bogguss Songtekst: far and away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: suzy bogguss - far and away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van far and away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van suzy bogguss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van suzy bogguss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals far and away .

Origineel

Do you ever wonder what happened to us Probably you don't think about it too Much If I could hold you I know what I'd say But I don't even know where you are Just that you're so far away Far and away you were the love of my life No one comes close I don't have to think twice Nobody else hurt me that much When they went away You couldn't stay, I tried to hold on Until the day you left me alone Still I'd have to say you were the best love I've Known far and away I'm not the kind to live in the past I can't back and the day's go so fast I try to be strong and live for today And it will be brighter tomorrow But right now it's so far away

 

Vertaling

Vraag je je ooit af wat er met ons gebeurd is? Waarschijnlijk denk je er niet Als ik je kon vasthouden, weet ik wat ik zou zeggen Maar ik weet niet eens waar je bent. Alleen dat je zo ver weg bent. Ver en ver weg was je de liefde van mijn leven Niemand komt in de buurt ik hoef geen twee keer na te denken Niemand anders heeft me zoveel pijn gedaan Toen ze weggingen Je kon niet blijven, ik probeerde vol te houden Tot de dag dat je me alleen liet Toch moet ik zeggen dat je de beste liefde was die ik Ver en ver gekend heb Ik ben niet het type dat in het verleden leeft Ik kan niet terug en de dagen gaan zo snel ik probeer sterk te zijn en voor vandaag te leven And it will be brightighter tomorrow Maar op dit moment is dat zo ver weg