Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Svrcina Songtekst: Meet Me On The Battlefield

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Svrcina - Meet Me On The Battlefield ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Meet Me On The Battlefield? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Svrcina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Svrcina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Meet Me On The Battlefield .

Origineel

No time for rest No pillow for my head Nowhere to run from this No way to forget Around the shadows creep Like friends, they cover me Just wanna lay me down and finally Try to get some sleep We carry on through the storm Tired soldiers in this war Remember what we're fighting for Meet me on the battlefield Even on the darkest night I will be your sword and shield, Your camouflage and you will be mine Echoes of the shots ring out We may be the first to fall Everything could stay the same Or we could change it all Meet me on the battlefield We're standing face-to-face With our own human race We commit the sins again And our sons and daughters pay Our tainted history Is playing on repeat But we could change it If we stand up strong and take the lead When I was younger, I was named A generation unafraid For the heirs to come, be brave And meet me on the battlefield Even on the darkest night I will be your sword and shield, Your camouflage, and you will be mine Echoes of the shots ring out We may be the first to fall Everything could stay the same Or we could change it all Meet me on the battlefield We carry on through the storm Tired soldiers in this war Remember what we're fighting for Meet me on the battlefield Even on the darkest night I will be your sword and shield, Your camouflage, and you will be mine Echoes of the shots ring out We may be the first to fall Everything could stay the same Or we could change it all (We could change it all) Meet me on the battlefield Meet me on the battlefield (We could change it all)

 

Vertaling

Geen rusttijd Geen kussen voor mijn hoofd Nergens om hieruit te lopen Geen manier om te vergeten Rond de schaduwen kruipen Zoals vrienden, bedekken ze mij Wil je me gewoon neerleggen en tenslotte Probeer wat slapen We gaan door de storm door Vermoeide soldaten in deze oorlog Onthoud wat we vechten voor Ontmoet me op het slagveld Zelfs op de donkere nacht Ik zal uw zwaard en schild zijn, Je camouflage en jij zal de mijne zijn Echo's van de schoten ringen uit We kunnen de eerste zijn die valt Alles kan hetzelfde blijven Of we zouden het allemaal kunnen veranderen Ontmoet me op het slagveld We staan ??face-to-face Met ons eigen menselijk ras We doen de zonden opnieuw En onze zonen en dochters betalen Onze beschadigde geschiedenis Speelt op herhaling Maar we zouden het kunnen veranderen Als we sterk opstaan ??en de leiding nemen Toen ik jonger was, ben ik vernoemd Een generatie onbevreesd Want de erfgenamen komen, wees moedig En ontmoet me op het slagveld Zelfs op de donkerste nacht Ik zal uw zwaard en schild zijn, Je camouflage, en jij zal de mijne zijn Echo's van de schoten ringen uit We kunnen de eerste zijn die valt Alles kan hetzelfde blijven Of we zouden het allemaal kunnen veranderen Ontmoet me op het slagveld We gaan door de storm door Vermoeide soldaten in deze oorlog Onthoud wat we vechten voor Ontmoet me op het slagveld Zelfs op de donkerste nacht Ik zal uw zwaard en schild zijn, Je camouflage, en jij zal de mijne zijn Echo's van de schoten ringen uit We kunnen de eerste zijn die valt Alles kan hetzelfde blijven Of we zouden het allemaal kunnen veranderen (We zouden het allemaal kunnen veranderen) Ontmoet me op het slagveld Ontmoet me op het slagveld (We zouden het allemaal kunnen veranderen)