Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sweet Songtekst: silver bird

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sweet - silver bird ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van silver bird? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sweet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sweet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals silver bird .

Origineel

I was a young boy Yeah she was young too So in love but they don't understand Games that we played Blue shadows in a doorway Stealing time forbidden kisses I wanted to stay but I had to go away [Chorus] Silverbird come take me home to you Silverbird come take me home to you Well it's been five years Unjustified years Other girls that just don't make it Face to face with you Red sunset through my window I won't sleep tonight I'm coming home Please let it be that you're waiting there for me [Chorus]

 

Vertaling

Ik was een jonge jongen. Ja, zij was ook jong. Zo verliefd maar ze begrijpen het niet Spelletjes die we speelden Blauwe schaduwen in een deuropening Stelen van tijd verboden kussen Ik wilde blijven maar ik moest weg [refrein] Silverbird kom breng me naar je huis Silverbird kom breng me naar je huis Nou het is vijf jaar geleden Ongerechtvaardigde jaren Other girls that just don't make it Oog in oog met jou Rode zonsondergang door mijn raam Ik zal vannacht niet slapen, ik kom naar huis Laat het alsjeblieft zijn dat je daar op me wacht [refrein]