Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: switchfoot Songtekst: bull in a china shop

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: switchfoot - bull in a china shop ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bull in a china shop? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van switchfoot! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van switchfoot en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bull in a china shop .

Origineel

I get by with what I got right here. Do what I can with what I got this year. Watching the time on the clock disappear. Fear is all I got left to fear. I got my enemies among these friends. You got means and baby I got plans. Give me the start and I can find these ends. Give me more time and I'll do it again, again, again. I wanna rock this block like a bull in a china shop. Give me more time and I'll do it again, again, again. I wanna rock this block like a bull in a china shop. Give me more time and I'll do it again, again, again. I want peace and all I got's this war. I want wings and all I got's this floor. I want a shot of what I'm aiming for. Coming in hot but they blocked this door. So bring me the music for the revolution. I'm singing for more than just a dead solution. So maybe good living is the best defense. So give me more time I can do it again, again, again. I wanna rock this block like a bull in a china shop. Give me more time and I'll do it again, again, again. I wanna rock this block like a bull in a china shop. Give me more time and I'll do it again, again, again. What are you waiting for the future's here?. What are you waiting for the future's here?. What are you waiting for the future's here?. I wanna rock this block like a bull in a china shop. Give me more time and I'll do it again, again, again. I wanna rock this block like a bull in a china shop. Give me more time and I'll do it again, again, again. What are you waiting for the future's here?. I get by with what I got right here. Fear is all I got left to fear

 

Vertaling

Ik red me wel met wat ik hier heb. Doe wat ik kan met wat ik dit jaar heb. Ik zie de tijd op de klok verdwijnen. Angst is alles wat ik nog te vrezen heb. Ik heb mijn vijanden onder deze vrienden. Jij hebt middelen en ik heb plannen. Geef me het begin en ik kan deze uiteinden vinden. Geef me meer tijd en ik doe het opnieuw, opnieuw, opnieuw. Ik wil dit blok laten schudden als een stier in een porseleinwinkel. Geef me meer tijd en ik doe het nog eens, nog eens, nog eens. Ik wil deze blok rocken als een stier in een porseleinwinkel. Geef me meer tijd en ik doe het nog een keer, nog een keer, nog een keer. Ik wil vrede en alles wat ik heb is deze oorlog. Ik wil vleugels en alles wat ik heb is deze vloer. Ik wil een shot van waar ik voor ga. Ik kom er aan, maar ze hebben de deur geblokkeerd. Dus breng me de muziek voor de revolutie. Ik zing voor meer dan alleen een dode oplossing. Dus misschien is een goed leven de beste verdediging. Dus geef me meer tijd ik kan het opnieuw doen, opnieuw, opnieuw. Ik wil deze blok rocken als een stier in een porseleinwinkel. Geef me meer tijd en ik doe het nog een keer, nog een keer, nog een keer. Ik wil dit blok rocken als een stier in een porseleinwinkel. Geef me meer tijd en ik doe het nog eens, nog eens, nog eens. Waar wacht je nog op? De toekomst is hier. Waar wacht je nog op? De toekomst is hier. Waar wacht je nog op? De toekomst is hier. Ik wil dit blok laten schudden als een stier in een porseleinwinkel. Geef me meer tijd en ik doe het nog eens, nog eens, nog eens. Ik wil hier rocken als een olifant in een porseleinwinkel. Geef me meer tijd en ik doe het nog eens, nog eens, nog eens. Waar wacht je nog op? De toekomst is hier. Ik red me wel met wat ik hier heb. Angst is alles wat ik nog te vrezen heb