Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: switchfoot Songtekst: the edge of the earth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: switchfoot - the edge of the earth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the edge of the earth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van switchfoot! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van switchfoot en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the edge of the earth .

Origineel

When the morning finds us. We open up our eyes. With the stars still fading in the sky. All along the journey. You leave the past behind. I had a dream that we could fly. Over distant oceans. The fallen mountains. The great wide open. Of the desert sky. And where I'll be is. Where you find me. Meet me here at the edge of the earth. Meet me here at the edge of the earth. So come on. Come on. So I set off running. To reach the other side. To find a place to call my home. There in the distance. The rivers open wide. And I was lost but not alone. Over distant oceans. The fallen mountains. The great wide open. Of the desert sky. And where I'll be is. Where you find me. Meet me here at the edge of the earth. Meet me here at the edge of the earth. So come on. So come on

 

Vertaling

Wanneer de ochtend ons vindt. We openen onze ogen. Met de sterren nog vervagend aan de hemel. Langs de hele reis. Laat je het verleden achter je. Ik had een droom dat we konden vliegen. Over verre oceanen. De gevallen bergen. De grote wijde open. Van de woestijn hemel. En waar ik zal zijn is. Waar je me vindt. Ontmoet me hier aan de rand van de aarde. Ontmoet me hier aan de rand van de aarde. Dus kom op. Kom op. Dus ik begon te rennen. Om de andere kant te bereiken. Om een plek te vinden die ik mijn thuis kan noemen. Daar in de verte. De rivieren wijd open. En ik was verdwaald, maar niet alleen. Over verre oceanen. De gevallen bergen. De grote wijde open. Van de woestijn hemel. En waar ik zal zijn is. Waar je me vindt. Ontmoet me hier aan de rand van de aarde. Ontmoet me hier aan de rand van de aarde. Dus kom op. Dus kom op