Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Sylvie De Bie Songtekst: Dear Dad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Sylvie De Bie - Dear Dad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dear Dad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Sylvie De Bie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Sylvie De Bie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dear Dad .

Origineel

look at me in this great big world tell me will you catch me when i fall when i fly dad where will you be wow! I climb so high please look daddy I can touch the sky when I’m lost, when I’m found I need you around I’m not daddy’s little girl but I still want you in my world cause in all the little big things that I do dad, I’ll find my way to you dear dad do you know I miss you more than I tend to show when I smile, when I cry I need you be my side Feel, all my love I send to you to make you clear that if you’re lost, you’ll be found I’ll always be around I’m not daddy’s little girl but I still want you in my world cause in all the little big things that I do dad, I’ll find my way to you you chased the monsters out of my bed made me happy, made me sad were my hero, drove me mad but stay forever dad I’m not daddy’s little girl but I still want you in my world cause in all the little big things that I do dad, I’ll find my way to you dear dad

 

Vertaling

kijk me aan in deze geweldige grote wereld zeg me dat je me zult vangen als ik val als ik met papa vlieg, waar zal je dan zijn Wauw! Ik klim zo hoog kijk alsjeblieft papa Ik kan de lucht aanraken wanneer ik verdwaald ben, wanneer ik word gevonden Ik heb je nodig Ik ben geen klein meisje van papa maar ik wil je nog steeds in mijn wereld oorzaak in alle kleine dingen die ik doe Pa, ik zal de weg naar jou vinden beste vader Weet jij ik mis jou meer dan ik de neiging heb om te laten zien als ik lach, als ik huil Ik wil dat je mijn kant bent Voel, al mijn liefde ik stuur je om je dat duidelijk te maken als je verdwaald bent, ben je gevonden Ik zal er altijd zijn Ik ben geen klein meisje van papa maar ik wil je nog steeds in mijn wereld oorzaak in alle kleine dingen die ik doe Pa, ik zal de weg naar jou vinden je joeg de monsters uit mijn bed maakte me blij, maakte me verdrietig was mijn held, maakte me gek maar blijf voor altijd papa Ik ben geen klein meisje van papa maar ik wil je nog steeds in mijn wereld oorzaak in alle kleine dingen die ik doe Pa, ik zal de weg naar jou vinden beste vader