Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: system of a down Songtekst: defy you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: system of a down - defy you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van defy you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van system of a down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van system of a down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals defy you .

Origineel

[Verse 1: Serj Tankian] Let me desecrate your child Let me penetrate your world Let me penetrate your mind Let me desecrate you [Pre-Chorus: Serj Tankian] Don't let me desecrate you, my child Don't let me penetrate your world And steal the warmness of your soul away Don't let me desecrate you, my child Don't let me penetrate your world And steal the warmness of your soul away [Chorus: Serj Tankian] I divide you with faith Provide you your soul Defy you to love I divide you with your faith I provide you with your soul I defy you into love [Pre-Chorus: Serj Tankian] Don't let me desecrate you, my child Don't let me penetrate your world And steal the warmness of your soul away Don't let me desecrate you, my child Don't let me penetrate your world And steal the warmness of your soul away [Chorus: Serj Tankian] I divide you with faith Provide you your soul Defy you to love I divide you with your faith I provide you with your soul I defy you into love [Bridge: Serj Tankian] Little boy stared into the eyes of the night Button collects price of his time Little girl bled, sheets of the night Bullet connects to the price of its crime [Chorus: Serj Tankian] I divide you with faith Provide you your soul Defy you to love I divide you with your faith I provide you with your soul I defy you into love I divide you with faith Provide you your soul Defy you to love I divide you with your faith I provide you with your soul I defy you into love

 

Vertaling

[Verse 1: Serj Tankian] Laat me je kind ontheiligen Laat me je wereld binnendringen Laat me je geest binnendringen Laat me je ontheiligen [Pre-Chorus: Serj Tankian] Laat me je niet ontheiligen, mijn kind Laat me je wereld niet binnendringen En de warmte van je ziel weg stelen Laat me je niet ontheiligen, mijn kind Laat me je wereld niet binnendringen En steel de warmte van je ziel niet weg [Refrein: Serj Tankian] Ik scheid je met geloof Geef je je ziel Tart je om lief te hebben Ik verdeel je met je geloof Ik geef je je ziel Ik daag je uit tot liefde [Pre-Chorus: Serj Tankian] Laat me je niet ontheiligen, mijn kind Laat me je wereld niet binnendringen en de warmte van je ziel weg stelen Laat me je niet ontheiligen, mijn kind Laat me je wereld niet binnendringen En steel de warmte van je ziel niet weg [Refrein: Serj Tankian] Ik scheid je met geloof Geef je je ziel Tart je om lief te hebben Ik verdeel je met je geloof Ik geef je je ziel Ik daag je uit tot liefde [Brug: Serj Tankian] Kleine jongen staarde in de ogen van de nacht Knop verzamelt prijs van zijn tijd Klein meisje bloedde, de lakens van de nacht Kogel verbindt zich met de prijs van zijn misdaad [Refrein: Serj Tankian] Ik verdeel je met geloof Geef je je ziel Tart je om lief te hebben Ik verdeel je met je geloof Ik geef je je ziel Ik daag jullie uit tot liefde Ik verdeel jullie met het geloof Voorzie jullie van je ziel Daag jullie uit tot liefde Ik verdeel je met je geloof Ik geef jullie je ziel Ik daag jullie uit tot liefde