Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: sza Songtekst: babylon (original)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: sza - babylon (original) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van babylon (original)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van sza! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter s van sza en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals babylon (original) .

Origineel

[Hook] Crucify, cru-crucify me Crucify, cru-cru [Verse 1] I can't recall the last time I took advice from anyone Shaped a figure eight, who trust pretty girls anyways? I can't recall the last time I took advice from anyone I'm sure I'll be the death of me And I can't recall the last time I took love from anyone I called daddy, who's got one anyways? Not me [Bridge] Are you hating yourself? Do you really hate me? Are you hating yourself? Was it worth it? Would you do it again? Aren't you tired (of) always making amends? (ohhhh) I know you hate me now (here) I bet you hate me now (here) Bring on the thorny crown (here) Crucify me [Verse 2] I'm really over the cryin' thing, wipin' my tears Who cries anyway, spread like disease all over me We did ungodly ghastly things, last night I mean Who's God anyway? You're mine any day It's burning Take me I wanna feel Your power This final hour Tell me [Bridge] Are you losing yourself? Will you lose it for me? Are you losing yourself? Was it worth it? Would you do it again? Aren't you tired (of) always making amends? (ohhhh) I know you hate me now (here) I bet you hate me now (here) Bring on the thorny crown (here) Crucify me [Hook (2X)] Crucify, cru-crucify me Crucify, cru-cru

 

Vertaling

[Haak] kruisig, kruisig-kruis mij kruisig, kruisig-kruis [Verse 1] Ik kan me de laatste keer niet herinneren dat ik advies aannam van iemand Shaped a figure eight, who trust pretty girls anyways? Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst advies van iemand heb opgevolgd. Ik ben er zeker van dat ik de dood van mijzelf zal worden En ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst liefde van iemand heb aangenomen. Ik belde papa, wie heeft er trouwens een? Ik niet. [Brug] Haat je jezelf? Haat je me echt? Haat je jezelf? Was het het waard? Zou je het weer doen? Ben je het niet beu om het altijd weer goed te maken? (ohhhh) Ik weet dat je me nu haat (hier) Ik wed dat je me nu haat (hier) Bring on the thorny crown (hier) kruisig mij [Verse 2] Ik ben echt over het huilen heen, veeg mijn tranen weg Wie huilt er toch, verspreid als een ziekte over mij We deden ongoddelijke, afschuwelijke dingen, gisteravond bedoel ik Wie is God eigenlijk? Je bent elke dag van mij Het brandt Neem me. Ik wil... Uw kracht voelen Dit laatste uur Zeg het me. [Bridge] Ben je jezelf aan het verliezen? Verlies je het voor mij? Verlies je jezelf? Was het het waard? Zou je het weer doen? Ben je het niet beu om het altijd weer goed te maken? (ohhhh) Ik weet dat je me nu haat (hier) Ik wed dat je me nu haat (hier) Bring on the thorny crown (hier) kruisig mij [Hook (2X)] kruisig, kruisig-kruisig mij kruisig, kruisig-kruis