Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t a t u Songtekst: null & void

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t a t u - null & void ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van null & void? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t a t u! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t a t u en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals null & void .

Origineel

Tell me with Affection in your voice. That you never really had a choice. Place on me the burden of the past. Offer me the future and take it back. Show me what you never meant to show. Tell me what I'm not supposed to know. Contradict me when you're in the wrong. Don't commit to anything at all. My life is null and void. Dismantled and destroyed. My life is null and void. My life is null and void. Fill me with compassion and concern. Thrill me with an unexpected turn. Tempt me with the secrets that you hold. Don't divulge until you're in control. Show me what you never meant to show. Tell me what I'm not supposed to know. Contradict me when you're in the wrong. Don't commit to anything at all. My life is null and void. Dismantled and destroyed. My life is null and void. My life is null and void. My life is null and void. Dismantled and destroyed. My life is null and void. My life is null and void. My life is null and void. Dismantled and destroyed. My life is null and void. My life is null and void. . * by iuri_tg ;D

 

Vertaling

Vertel me met genegenheid in je stem. Dat je nooit echt een keuze had. Leg de last van het verleden op mij. Bied me de toekomst aan en neem het terug. Laat me zien wat je nooit hebt willen laten zien. Vertel me wat ik niet mag weten. Spreek me tegen als je het mis hebt. Verbind je tot helemaal niets. Mijn leven is van nul en gener waarde. Ontmanteld en vernietigd. Mijn leven is nietig. Mijn leven is nietig. Vul me met medeleven en bezorgdheid. Prikkel me met een onverwachte wending. Verleid me met de geheimen die je bezit. Onthul ze pas als je ze onder controle hebt. Laat me zien wat je nooit hebt willen laten zien. Vertel me wat ik niet mag weten. Spreek me tegen als je het mis hebt. Verbind je helemaal nergens toe. Mijn leven is nietig. Ontmanteld en vernietigd. Mijn leven is nietig. Mijn leven is nietig. Mijn leven is nietig. Ontmanteld en vernietigd. Mijn leven is nietig. Mijn leven is nietig. Mijn leven is nietig. Ontmanteld en vernietigd. Mijn leven is nietig. Mijn leven is nietig. . * door iuri_tg ;D