Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t bone walker Songtekst: baby please don’t go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t bone walker - baby please don’t go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby please don’t go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t bone walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t bone walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby please don’t go .

Origineel

Baby, please don't go Baby, please don't go Baby, please don't go, back to New Orleans You know I love you so You got me way down here You got me way down here You got me way down here, make me walk the dogs Treat me like a dog Come on and hold my hand Come on and hold my hand Come on and hold my hand I'll be your lover man Love you so I'll be your loving man Oh babe Baby, please don't go Baby, don't you please go Cause I miss you so

 

Vertaling

Baby, ga alsjeblieft niet weg Schatje, ga alsjeblieft niet weg Baby, ga alsjeblieft niet weg, terug naar New Orleans You know I love you so You got me way down here You got me way down here You got me way down here, make me walk the dogs Behandel me als een hond Kom op en hou mijn hand vast Kom op en hou mijn hand vast Kom op en hou mijn hand vast Ik zal je minnaar zijn, man Ik hou zo van je Ik zal je liefhebbende man zijn Oh babe Baby, ga alsjeblieft niet weg Schatje, ga alsjeblieft niet weg Want ik mis je zo