Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t bone walker Songtekst: i walked away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t bone walker - i walked away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i walked away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t bone walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t bone walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i walked away .

Origineel

[Verse 1] I packed my grip and I walked away Yes Sally my dear friend, I walked away Yes, yes, yes, yes, yes I walked away [Verse 2] Well the girl got away with murder in the first degree Yes she got away with murder in the first degree She tried her best to make a fool out of me [Verse 3] Stands on the corner, blowin' her top Drinkin' bad men, don't know when to stop So I packed my grip and I walked away Yes, yes, yes, yes, yes I walked away Now she plays all day, and she fuss all night If I open my fight she was ready to fight So I packed my grip and I walked away

 

Vertaling

[Verse 1] I packed my grip and I walked away Ja Sally mijn lieve vriend, ik liep weg Ja, ja, ja, ja, ja ik liep weg [Verse 2] Nou het meisje kwam weg met moord in de eerste graad Ja ze kwam weg met moord in de eerste graad Ze deed haar best om me voor gek te zetten [Verse 3] Stands on the corner, blowin' her top Drinkin' bad men, don't know when to stop Dus pakte ik mijn greep en liep weg Ja, ja, ja, ja ik liep weg Nu speelt ze de hele dag, en ze maakt zich de hele nacht druk Als ik mijn gevecht opende was ze klaar om te vechten So I packed my grip and I walked away