Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t bone walker Songtekst: look me in the eye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t bone walker - look me in the eye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van look me in the eye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t bone walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t bone walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals look me in the eye .

Origineel

[Verse 1] Look me in the eye and tell me you love me Tell me you want me Here by your side (Please don't tell me no lies) [Verse 2] Look me in the eye and tell me you need me Never deceive me I will abide (Please don't tell me no lies) [Chorus] I have always tried so hard To never fall in love, it's true But when you put down your fine jive What can I do I've fallen for you [Verse 3] Look me in the eye and tell me you need it Make me believe it Say you'll be mine [Instrumental Break] [Chorus] I have always tried so hard To never fall in love, it's true But when you put down your fine jive What can I do? I've fallen for you [Verse 4] Look me in the eyes and tell me you'll mean it Make me believe it I have to try, try, oh my I hate myself for getting this way But, I knew I'd change someday, someday So, baby, don't you tell me no lies

 

Vertaling

[Verse 1] Kijk me in de ogen en zeg me dat je van me houdt Zeg me dat je me wilt Hier aan je zijde (Vertel me alsjeblieft geen leugens) [Verse 2] Kijk me in de ogen en zeg me dat je me nodig hebt Bedrieg me nooit I will stay (Please don't tell me no lies) [Chorus] Ik heb altijd zo hard geprobeerd Om nooit verliefd te worden, het is waar Maar als je je mooie jive neerzet Wat kan ik doen Ik ben voor je gevallen [Verse 3] Kijk me in de ogen en zeg me dat je het nodig hebt Make me believe it Say you'll be mine [Instrumental Break] [Chorus] Ik heb altijd zo hard geprobeerd Om nooit verliefd te worden, het is waar maar als je je mooie jive neerzet Wat kan ik doen? Ik ben voor je gevallen [Verse 4] Kijk me in de ogen en zeg me dat je het meent Make me believe it Ik moet het proberen, proberen, oh jee I hate myself for getting this way But, I knew I'd change someday, someday Dus, baby, vertel me geen leugens