Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t. graham brown Songtekst: come as you were

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t. graham brown - come as you were ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come as you were? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t. graham brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t. graham brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come as you were .

Origineel

I giving a party tonight With Champaign and pink party lights I hope you'll attend if you're free Come as you were before you stopped loving me The party is BYOM So bring your old love you once felt Don't bother to RSVP no Just come as you were before you stopped loving me If you're sorry that you've hurt me and you've seen the light Do me a party favor girl and love me tonight My party could be so much fun If only you'd just say you'd come If here's where you want to be Just come as you were before you stopped loving me Thank you for using Top40db.com. If here's where you want to be Just come as you were before you stopped loving me Come as you were before you stopped loving me

 

Vertaling

Ik geef een feestje vanavond Met champagne en roze feestverlichting Ik hoop dat je komt als je vrij bent Kom zoals je was voordat je ophield van me te houden Het feest is BYOM Dus breng je oude liefde mee die je ooit voelde Doe geen moeite om te RSVP nee Kom gewoon zoals je was voordat je stopte met van me te houden Als je spijt hebt dat je me gekwetst hebt en je het licht gezien hebt Doe me een plezier en hou vanavond van me Mijn feestje zou zo leuk kunnen zijn Als je maar zou zeggen dat je zou komen Als hier is waar je wilt zijn Kom gewoon zoals je was voordat je ophield van me te houden Dank u voor het gebruik van Top40db.com. Als dit is waar je wilt zijn Kom gewoon zoals je was voordat je ophield van me te houden Kom zoals je was voordat je ophield van me te houden