Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t i Songtekst: at least i know (feat. anderson .paak)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t i - at least i know (feat. anderson .paak) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van at least i know (feat. anderson .paak)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t i! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t i en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals at least i know (feat. anderson .paak) .

Origineel

Yeah, yeah, yeah. Ohh, yeah, yeah, yeah. Ah, yeah, yeah, yeah. You walking off like that's it now. Talking all of that shit now. All I know is that I can't hear now. It can't get much worse than this now. Baby, how hard you gone get now. How long are you gon' stick around?. When the money get low. It's like I never see your pretty smile. But at least I know (ah, yeah). At least these things I know (yeah). At least these things I know (yeah). At least these things I know (yeah). Ay, man. One thing I know 'bout me is me (I know it). I'm already knowing. And you might think that I'm already going. Looking at your phone, you see me call, you ignore it. Make me wanna call another whore up. My pimp kicking in, too high for this shit. Aye, man, them games you be playing, too fly for this shit. I die for this shit. And you don't really know that's what you got, do you?. And you don't really see the mirror once you got, do you?. See, you should never take advice from a person when they ain't gon' be affected by the outcome. And when you're looking at the life of a person, when you get a 100 million when you like such a person. If it was Sodom and Gomorrah would you look back?. If it was just me, you, the kids and the book bag. Especially if I told ya ass not to look back. Tomorrow brighter than the past, hate to see you turn to ash. Shawty, I don't play nothin'. You've been A1, you my day one. You can't say shit, attention pay none. To their opinion, could they be young. All that fake shit, I go take shit. To the extreme. Fuss and fought 'bout, shit I thought 'bout. You and whoever it ain't shit to talk 'bout (bitch). Call you a bitch, then you just walk out. You walking off like that's it now. Talking all of that shit now. All I know is that I can't hear now. It can't get much worse than this now. Baby, how hard are you gone get now. How long are you gon' stick around?. When the money get low. It's like I never see your pretty smile. But at least I know (ah, yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. At least these things I know (yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. At least these things I know (yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. At least these things I know (yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. I don't deserve you, lucky to have you. I hate to see you just walk away. Well, I know that it ain't gon' be. Cool with the game, you playing on me. So no more back and forth about this and that. No more tit for tat. What bitch is that? What nigga called?. You let a nosey broad get all in your head, well, fuck both of y'all. Ah, it's solid as it get now. I said, if I were to wait back. Tell me why every time I turn around. It, look like you packing your shit and you're going on. But, shawty, going on. Call her and she ain't got her phone on. Enjoy, hope you love that nigga. A sucker, sorry I never saw that nigga. Now I'ma have to tag me a hoe or two. Pour a pint to get my mind off the thought of you. Man, I'm just playin', you my mind, all I want you. And slow down, lil' mama, where you walking to?. You walking off like that's it now. Talking all of that shit now. All I know is that I can't hear now. It can't get much worse than this now. Baby, how hard are you gone get now. How long are you gon' stick around?. When the money get low. It's like I never see your pretty smile. But at least I know (ah, yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. At least these things I know (yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. At least these things I know (yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. At least these things I know (yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. Promise when I make my first mill', we can take a train to the steakhouse. And promise when I get you this Chanel, you'll pawn that shit if I don't make bail. I know that I ain't that only one that believes. That when the money longer than a Grey Hound. Every body wanna see. But when it's time to gas that bitch, you niggas can't pay now. A hundred G's would get you thirty even. You always eatin' take-out. Told your ass to get a couple drinks, ohh, you order champagne now. Grand Marnier, now. Oh, you shopping everyday, now. Closet looking like a Louis V playground. Walking out the front door in the goddamn shoes I pay for. Damn, and I'm the one to blame now. Banana peel the whole bank account. I'm living with a ape now. She only want the cake now. Selfies, all you take, now. I'm selfish if I break now. I'm begging you to stay around 'cause you're. You walking off like that's it now. Talking all of that shit now. All I know is that I can't hear now. It can't get much worse than this now. Baby, how hard are you gone get, now. How long are you gon' stick around?. When the money get low. It's like I never see your pretty smile. But at least I know (ah, yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. At least these things I know (yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. At least these things I know (yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. At least these things I know (yeah). The shit that I know about me, the shit that I know about me. Nothing feels better than fighting and winning

 

Vertaling

Ja, ja, ja. Ohh, ja, ja, ja. Ah, ja, ja, ja. Je loopt weg alsof dat het is nu. Al die onzin uitkramen nu. Alles wat ik weet is dat ik nu niet kan horen. Veel erger dan dit kan het nu niet meer worden. Baby, hoe hard ga je nu worden. Hoe lang blijf je hier? Als het geld op is. Het is alsof ik nooit je mooie glimlach zie. Maar ik weet tenminste (ah, yeah). Tenminste deze dingen weet ik (ja). Tenminste deze dingen weet ik (ja). Tenminste deze dingen die ik weet (ja). Ay, man. Een ding weet ik over mij is mij (ik weet het). Ik weet het al. En je zou kunnen denken dat ik al ga. Kijkend naar je telefoon, je ziet me bellen, je negeert het. Maak me willen bellen een andere hoer op. Mijn pooier kickt in, te high voor deze shit. Aye, man, die spelletjes die je speelt, te gek voor deze shit. Ik sterf voor deze shit. En je weet niet echt dat dat is wat je hebt, of wel? En je ziet niet echt de spiegel die je eenmaal hebt, of wel? Je moet nooit advies aannemen van iemand die niet beïnvloed zal worden door het resultaat. En als je kijkt naar het leven van een persoon, als je 100 miljoen krijgt als je zo'n persoon leuk vindt. Als het Sodom en Gomorra was, zou je dan terugkijken? Als het alleen ik was, jij, de kinderen en de boekentas. Vooral als ik zei dat je niet achterom moest kijken. Morgen is beter dan het verleden, ik zie je niet graag in as veranderen. Shawty, ik speel geen spelletje. Je bent al A1, je bent mijn eerste dag. Je kunt niets zeggen, let maar niet op. Naar hun mening, kunnen ze jong zijn. Al die neppe shit, ik ga shit nemen. Tot het uiterste. Ruzie en vechten, shit waar ik aan dacht. Jij en wie dan ook, het is geen shit om over te praten (bitch). Noem je een teef, dan loop je gewoon weg. Je loopt weg alsof dat het nu is. Nu praat je al die onzin. Alles wat ik weet is dat ik nu niet kan horen. Veel erger dan dit kan het nu niet meer worden. Baby, hoe hard ga je nu worden. Hoe lang blijf je hier? Als het geld op is. Het is alsof ik nooit je mooie glimlach zie. Maar ik weet tenminste (ah, yeah). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Tenminste deze dingen weet ik (ja). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Tenminste deze dingen weet ik (ja). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Tenminste deze dingen weet ik (ja). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Ik verdien je niet, gelukkig dat ik je heb. Ik haat het om je te zien weglopen. Nou, ik weet dat het niet zo zal zijn. Cool met het spel, je speelt met mij. Dus niet meer heen en weer over dit en dat. Geen tiet voor tat meer. Welke trut is dat? Hoe heet die neger? Als je een nieuwsgierig wijf in je hoofd laat rondneuzen, dan kunnen jullie allebei de pot op. Het is zo solide als het maar kan. Ik zei, als ik terug zou wachten. Vertel me waarom elke keer als ik me omdraai. Het lijkt erop dat je je spullen pakt en doorgaat. Maar, Shawty, gaat verder. Bel haar en ze heeft haar telefoon niet aan. Veel plezier, ik hoop dat je van die neger houdt. Een sukkel, sorry dat ik die nigga nooit gezien heb. Nu moet ik een hoer of twee taggen. Een biertje inschenken om de gedachte aan jou te verzetten. Man, ik speel maar wat, jij bent mijn geest, alles wat ik van je wil. En rustig aan, kleine mama, waar ga je heen? Je loopt weg alsof dat het is nu. Al die onzin uitkramen nu. Alles wat ik weet is dat ik nu niet kan horen. Veel erger dan dit kan het nu niet meer worden. Baby, hoe hard ga je nu worden. Hoe lang blijf je hier? Als het geld op is. Het is alsof ik nooit je mooie glimlach zie. Maar ik weet tenminste (ah, yeah). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Tenminste deze dingen weet ik (ja). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Tenminste deze dingen weet ik (ja). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Tenminste deze dingen weet ik (ja). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Beloof me dat als ik mijn eerste molen maak, we een trein naar het steakhouse kunnen nemen. En beloof me dat als ik je deze Chanel geef, je die shit verpand als ik niet op borgtocht vrijkom. Ik weet dat ik niet de enige ben die gelooft. Dat als het geld langer is dan een Grey Hound. Iedereen wil het zien. Maar als het tijd is om die teef te vergassen, kunnen jullie nikkers nu niet betalen. Met honderd G's krijg je dertig zelfs. Je eet altijd afhaalmaaltijden. Ik zei dat je een paar drankjes moest halen, ohh, je bestelt champagne nu. Grand Marnier, nu. Oh, je winkelen elke dag, nu. Kast ziet eruit als een Louis V speeltuin. Loopt de voordeur uit in de schoenen waar ik voor betaal. Verdomme, en ik ben degene die nu de schuld krijgt. Bananenschil de hele bankrekening. Ik leef nu met een aap. Ze wil nu alleen de taart. Selfies, alles wat je neemt, nu. Ik ben egoïstisch als ik nu breek. Ik smeek je om in de buurt te blijven, omdat je... Je loopt nu weg alsof dat alles is. Al die onzin uitkramen. Alles wat ik weet is dat ik nu niet kan horen. Veel erger dan dit kan het nu niet meer worden. Baby, hoe hard ga je nu worden. Hoe lang blijf je hier? Als het geld op is. Het is alsof ik nooit je mooie glimlach zie. Maar ik weet tenminste (ah, yeah). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Tenminste deze dingen weet ik (ja). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Tenminste deze dingen weet ik (ja). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Tenminste deze dingen weet ik (ja). De shit die ik weet over mij, de shit die ik weet over mij. Niets voelt beter dan vechten en winnen.