Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t.i. Songtekst: what happened

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t.i. - what happened ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what happened? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t.i.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t.i. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what happened .

Origineel

[T.I.] These niggas robbing me Pray to God is nothing but a robbery I gave them all I had So they pulled they lick off flawlessly They yelling fussing cussing But all I hear is heaven calling Me next thing I know they busting They left me seven and they all in me On fallen knees help me please death is all I see If I die memory of a ballin G is all I'll be Never thought I'll be laying in a puddle of blood trying to breathe I don't want to die but something is telling me It's time to leave say my apologizes Make a final peace wit God Seen my whole life flash before my eyes And now it's getting dark body temp done drop Going in shock crying out in fear, close my eyes Take my last breath and I'm outta here In my life I smoked a lot of weed Drunk a lot beer, sold a lot of ki's But that shit don't even matter here Somebody said "walk toward the light" But I ain't ready to go Am I dead? is it over? "you ain't ready to know" [T.I.] Well now I moving toward the light And I ain't walling or nothing I ain't like the shit Well hell I guess ain't use for me to try to fight The shit what the business is you God I been waiting to meet you And I knew I been hearing bout yall But like the one day I would see you But why you let dem niggas kill me? You could have done something why you ain't come down there And shield me when them niggas started dumping Then He say "excuseth me But I control no hatin And it cometh not from me" Well who coming from "Satan" Oh Satan did this excuse me Lord But now that nigga's on my shit list and I know with all this fly shit you got a A-K Or a piston grip give me a clique of angels with bulletproof wings Lucifer gon get piston whipped a lot of die I ain't scared Who he think he is fuck with Tip I got a A-K two 45's bout 50 clip I'm finna dip I ain't borrow shit I'm finna trip Put a piston grip in Lucifer lip And then he say "two wrong doth make it not a right one a last" Well forgive me cause I'm bout to ride out on Luficer's ass And all I need you to do is give me The strength and Lord you know I'm need you With the shit I'm finna attempt I'm fix to bust hell wide open fear don't control me And I'm O.G. hell can't hold me [T.I.] Now 'Pac and Biggie want ride too I guess that's cool since that muthafucker The reason y'all niggas had to die too My nigga Bankhead would be alive too Shawty let ride It's 4serious up here dough Cause we don't ride we glide Now I'm strapped and ready folks But I can't steam to do a thing With these wings how I'm supposed to keep them steady folks With a chopper on back of two 44's shawty no A the pain we finna bring I don't thing he even ready for When it's on you already know Farewell bruh. mama always told me I was bad enough to tear hell up I'm doing this for what you made of From that time you made the bitch eat the apple To the time you pick your folks To put us on the boat and enslave us Worked that never paid us Killed Malcolm X, Martin Luther King And everybody else tried to come down here and save us Kept our fathers from raising us Kidnapped us from our country Take your distance in our religional way Well now it's time for the cadet to busted We want our spirits and our minds back now I'm getting mines right now Pussy nigga lay it down I'm walkin Thought hell kicking the devil doors down Spreading rounds waving cadet rounds Well I woke up I was lying down shawty WHAT HAPPENED?

 

Vertaling

[T.I.] These niggas robbing me Pray to God is niets anders dan een overval Ik gaf ze alles wat ik had So they pulled they lick off flawlessly They yelling fussing cussing Maar alles wat ik hoor is de hemel die roept Het volgende dat ik weet is dat ze me kapot maken Ze lieten me achter met zeven en ze zaten allemaal in me Op mijn knieën, help me alsjeblieft, de dood is alles wat ik zie. Als ik sterf is de herinnering aan een balende G alles wat ik zal zijn Nooit gedacht dat ik in een plas bloed zou liggen en proberen te ademen Ik wil niet sterven maar iets zegt me Het is tijd om te gaan en mijn excuses aan te bieden een laatste vrede met God te sluiten Ik heb mijn hele leven voor mijn ogen zien flitsen. En nu wordt het donker de lichaamstemperatuur daalt Ik ga in shock en schreeuw het uit van angst, sluit mijn ogen Neem mijn laatste adem en ik ben hier weg. In mijn leven heb ik veel wiet gerookt Veel bier gedronken, veel ki's verkocht Maar die shit doet er hier niet eens toe Iemand zei "loop naar het licht" Maar ik ben nog niet klaar om te gaan. Ben ik dood? Is het voorbij? "you ain't ready to know" [T.I.] Well now I moving toward the light And I ain't walling or nothing I ain't like the shit Nou, ik denk dat het geen zin heeft om te proberen te vechten. De shit wat de business is u God Ik heb gewacht om je te ontmoeten. En ik wist dat ik over je gehoord had. Maar op een dag zou ik je zien. Maar waarom liet je die nikkers mij vermoorden? Je had iets kunnen doen, waarom ben je niet naar beneden gekomen En beschermde me toen die negers begonnen te dumpen. Then He say "excuseth me But I control no hatin En het komt niet van mij. Van wie komt het dan wel, Satan? Oh Satan deed dit om mij te verontschuldigen Heer Maar nu staat die neger op mijn shit lijst en Ik weet dat je met al die onzin een A-K hebt. Of een piston greep. Geef me een kliek engelen met kogelvrije vleugels. Lucifer krijgt een pak slaag en ik ben niet bang. Wie denkt hij dat hij is, neukt met Tip Ik heb een A-K twee 45's ongeveer 50 clip I'm finna dip Ik leen niets, ik ga trippen Put a piston grip in Lucifer lip En dan zegt hij: "Twee keer mis maakt het niet goed, een keer laatste" Nou vergeef me want Ik sta op het punt om op Luficer's kont te rijden En alles wat ik van u nodig heb is om mij De kracht en Heer u weet dat ik u nodig heb With the shit I'm finna attempt Ik ben klaar om de hel wijd open te breken angst heeft geen controle over mij And I'm O.G. hell can't hold me [T.I.] Now 'Pac and Biggie want ride too I guess that's cool since that muthafucker De reden dat jullie niggas ook moesten sterven Mijn nigga Bankhead zou ook nog leven Shawty let ride It's 4serious up here dough Cause we don't ride we glide Nu ben ik vastgebonden en klaar mensen But I can't steam to do a thing Met deze vleugels hoe moet ik ze stabiel houden mensen Met een helikopter op de rug van twee 44's shawty no A the pain we finna bring Ik denk niet dat hij er klaar voor is. When it's on you already know Vaarwel bruh. Mama vertelde me altijd I was bad enough to tear hell up Ik doe dit voor wat jij ervan gemaakt hebt. Van die keer dat je de teef de appel liet opeten Tot de tijd dat je je mensen plukte Om ons op de boot te zetten en ons tot slaven te maken Werkte dat ons nooit betaalde Malcolm X vermoordde, Martin Luther King en alle anderen die ons probeerden te redden. Weerhield onze vaders ervan ons op te voeden Ontvoerde ons uit ons land. Neem je afstand op onze religieuze manier. Nou is het tijd voor de kadet om te breken We willen onze geesten en onze gedachten terug. Ik krijg nu mijnen Pussy nigga lay it down I'm walkin Thought hell kicking the devil doors down Verspreid rondjes zwaaiend met cadet rondjes Nou werd ik wakker en lag ik op de grond. WAT IS ER GEBEURD?