Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t pain Songtekst: i'm dancin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t pain - i'm dancin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm dancin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t pain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t pain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm dancin .

Origineel

Speakers beating. Girls screaming. And dancing dancing. Do you wanna party?. Do you wanna go home?. Let’s get this party started. We can do it all night long. And I, I meant it(repeats). Let’s get this party started. Go. Do you want me?. Cause I want you. To the back of the club. Shorty what we’re gonna do?. Please don’t hurt me. Baby keep flirting. Just be my girl tonight. Shorty doing that bang. She’s looking at me. She might hurt me. Baby keep flirting. Just be my girl tonight. Speakers beating. Girls screaming. And dancing dancing. Do you wanna party?. Do you wanna go home?. Let’s get this party started. We can do it all night long. And I, I meant it(repeats). Let’s get this party started. Go. Shorty what’s handing. What it is?. Let’s get cracking. I’m gonna give it up …. Let’s go to the place ... Should be my girl tonight. Shorty is breaking down. Find More lyrics at. She loves what I do. But she keeps looking around. I wanna leave with you. She might hurt me. Baby keep flirting. Just be my girl tonight. Speakers beating. Girls screaming. And dancing dancing. Do you wanna party?. Do you wanna go home?. Let’s get this party started. We can do it all night long. And I, I meant it(repeat). Let’s get this party started. Go. Shorty in the right place. I can give her ... Baby girl you’re good. I do this all time. .. tell her I’ll be ... My buddies in the hood. Feelings must be. Cause beat is what they want. They are screaming I got you. That’s just what I said. Speakers beating. Girls screaming. And dancing dancing. Do you wanna party?. Do you wanna go home?. Let’s get this party started. We can do it all night long. And I, I meant it(repeats). Let’s get this party started. Go. Cabañas

 

Vertaling

Luidsprekers slaan. Meisjes schreeuwen. En dansen dansen. Wil je feesten? Wil je naar huis gaan? Laten we dit feest beginnen. We kunnen het de hele nacht doen. En ik, ik meen het (herhalingen). Laat het feest beginnen. Ga. Wil je mij? Want ik wil jou. Naar de achterkant van de club. Shorty, wat gaan we doen? Doe me alsjeblieft geen pijn. Baby blijf flirten. Wees gewoon mijn meisje vanavond. Shorty doet die knal. Ze kijkt naar me. Ze zou me pijn kunnen doen. Baby blijf flirten. Wees gewoon mijn meisje vanavond. Luidsprekers slaan. Meisjes schreeuwen. En dansen dansen. Wil je feesten? Wil je naar huis gaan? Laten we dit feest beginnen. We kunnen het de hele nacht doen. En ik, ik meen het (herhalingen). Laat het feest beginnen. Vooruit. Shorty wat is er aan de hand. Wat is het? Laten we aan de slag gaan. Ik geef het op .... Laten we naar de plaats gaan... Moet mijn meisje zijn vanavond. Shorty is aan het afbreken. Vind meer songteksten op. Ze houdt van wat ik doe. Maar ze blijft rondkijken. Ik wil met je weggaan. Ze zou me pijn kunnen doen. Baby blijven flirten. Wees gewoon mijn meisje vanavond. Luidsprekers slaan. Meisjes schreeuwen. En dansen dansen. Wil je feesten? Wil je naar huis gaan? Laten we dit feest beginnen. We kunnen het de hele nacht doen. En ik, ik meen het (herhaal). Laat het feest beginnen. Ga. Shorty op de juiste plaats. Ik kan haar ... Baby girl je bent goed. Ik doe dit de hele tijd. ...zeg haar dat ik... Mijn maatjes in de buurt. Gevoelens moeten zijn. Want beat is wat ze willen. Ze schreeuwen ik heb je. Dat is precies wat ik zei. Luidsprekers slaan. Meisjes schreeuwen. En dansen dansen. Wil je feesten? Wil je naar huis? Laten we dit feest beginnen. We kunnen het de hele nacht doen. En ik, ik meen het (herhalingen). Laat het feest beginnen. Ga. Cabañas