Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t pain Songtekst: it ain't me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t pain - it ain't me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it ain't me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t pain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t pain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it ain't me .

Origineel

[T-Pain] Yeah, Yeah [Intro: T.I.] Hey, it's for all my cats man Have you ever been in a club and have a chick run up on you, And kinda tell you to buy her a drink, home? I mean, it ain't what I can do, it what I will do, And attitude is everything, you know what I'm saying I mean, a chick who ask for nothing will get everything A chick who ask for everything will get nothing Pain, why don't you talk to these motherfucking broke bitches for a minute, would you [T-Pain] You may want a man with some consideration (Consideration), Determination (Determination) I let conversation (How you Doing Baby?) And you might want a man who just say straight I'm nasty (Straight I'm nasty) From Tallahassee (It's a hate 5-0) You're far to classy (far too classy) So you might want a man who's got a job (job), car (car), clothes (clothes), jewelry (jewelry) Girl I just ain't fooling me to you (No), to you (No) Think that I'm that easy shawty, it can't go that breezy shawty, Find another dude cause it ain't me [Chorus: T-Pain] What you in a rain, buy expensive things It ain't me, babe, it ain't me, no, it ain't me, No way, no how, uh uh It ain't me, babe, it ain't me, no, it ain't me, I saw all your fingers take you out and make you famous It ain't me, babe, it ain't me, no, it ain't me, No way, no how, uh uh It ain't me, babe, it ain't me, no, it ain't me [Akon] I know you thought you had a sugar daddy Plan to treat me like a her Take my money cause I'm attractive Then kick me off to the curve Climb in fancy restaurants Eating expensive ourdevours How I'm gonna let you get it all like that Without the big lip Girl that's my word. And if you wanna ride, then I just can't let it slide If you plan to get me for all I got, you could start by spending the night. Otherwise let me see your head get small Less your head to make the head get tall If not goin' get lost cause that ain't me (If not goin' get lost cause that ain't me) [Chorus] [T.I.] Hey, Shawty look so good So she think I should Throw dough to her, like it ain't nothing to it Get you whatever you like, I could, But all I be giving you tonight is just wood Hood, to my heart I do it Huge and your attitude just blew it So rude that your mentality is distorting your reality Actually the more you speak make me think where I'd rather be I don't care if you hiding me, cause I won't sponsor shopping sprees It's lots of freaks that I could be showing my generosity to Boo, stop it please, I ain't that guy, You ain't that fly Got your head up your ass that's why All you ask for is all I deny I do for you what I decide And I can buy all kinds of things Go places spend all kinds of dough My kindness is no blindness though T-Pain, where you find this hoe Ha ha, I know what you want me to do [Chorus]

 

Vertaling

[T-Pain] Yeah, Yeah [Intro: T.I.] Hey, it's for all my cats man Ben je ooit in een club geweest en een meid kwam naar je toe, en een beetje tegen je zegt dat je een drankje voor haar moet kopen, thuis? Ik bedoel, het is niet wat ik kan doen, het is wat ik zal doen, En houding is alles, snap je wat ik bedoel ? Ik bedoel, een meid die nergens om vraagt, krijgt alles. Een meid die om alles vraagt, krijgt niets Pain, waarom praat je niet even met die klote wijven, wil je? [T-Pain] Misschien wil je een man met wat consideratie (Consideration), Determination (Vastberadenheid) I let conversation (How you Doing Baby?) And you might want a man who just say straight I'm nasty (Straight I'm nasty) From Tallahassee (It's a hate 5-0) You're far to classy (veel te stijlvol) So you might want a man who's got a job (baan), car (auto), clothes (kleren), jewelry (juwelen) Girl I just ain't fooling me to you (Nee), to you (Nee) Denk dat ik zo makkelijk ben shawty, het kan niet zo breezy shawty gaan, Find another dude cause it ain't me [Chorus: T-Pain] What you in a rain, buy expensive things Ik ben het niet, schat, ik ben het niet, nee, ik ben het niet, No way, no how, uh uh It ain't me, babe, it ain't me, no, it ain't me, Ik zag al je vingers je eruit halen en je beroemd maken It ain't me, babe, it ain't me, no, it ain't me, No way, no how, uh uh It ain't me, babe, it ain't me, no, it ain't me [Akon] I know you thought you had a sugar daddy Plan me te behandelen als een haar Neem mijn geld omdat ik aantrekkelijk ben Dan schop je me de bocht uit Klimmen in chique restaurants Eten van dure onze delicatessen Hoe ik je zo alles laat krijgen Zonder de grote lip Meisje dat is mijn woord. En als je wilt rijden, dan kan ik het gewoon niet laten glijden Als je van plan bent me te krijgen voor alles wat ik heb, zou je kunnen beginnen met de nacht door te brengen. Anders laat me je hoofd klein zien worden Minder je hoofd om het hoofd groot te maken If not goin' get lost cause that ain't me (If not goin' get lost cause that ain't me) [Chorus] [T.I.] Hey, Shawty ziet er zo goed uit So she think I should Gooi poen naar haar, alsof het niets is Krijg je wat je wilt, ik zou het kunnen, Maar alles wat ik je vanavond geef is gewoon hout Hood, naar mijn hart doe ik het. Enorm en je houding heeft het verpest. Zo onbeschoft dat je mentaliteit je realiteit vervormt Eigenlijk, hoe meer je praat, hoe meer ik denk waar ik liever zou zijn. Het kan me niet schelen dat je me verstopt, want ik sponsor geen shopping sprees Er zijn veel freaks aan wie ik mijn vrijgevigheid zou kunnen tonen Boo, stop ermee alsjeblieft, ik ben niet die jongen, Jij bent niet zo'n vlieg Je hebt je hoofd in je kont, dat is waarom Alles wat je vraagt is alles wat ik weiger Ik doe voor jou wat ik beslis En ik kan van alles kopen Ik kan overal heen gaan en allerlei poen uitgeven Mijn vriendelijkheid is echter geen blindheid T-Pain, waar vind je deze schoffel Ha ha, ik weet wat je wilt dat ik doe [Chorus]